Υπό διάλυση η Αδελφότητα Κομμωτών Χανίων – Έκκληση να μην καταλήξει σε διοίκηση Πρωτοδικείου

Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται η Αδελφότητα Κομμωτών Κουρέων Χανίων μετά την πρόσφατη απώλεια της Ελένης Μαρμαριτσάκη, προέδρου του σωματείου, καθώς, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, κανείς δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ.

Τα μέλη του ΔΣ που απέμειναν δεν επιθυμούν να συνεχίσουν. Ταυτόχρονα, κανένας άλλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει στις θέσεις τους.

Η συνέλευση δεν διεξήχθη καθώς δεν υπήρξε απαρτία. Δεν ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία όταν θα επαναληφθεί.

“Καλούμε όλα τα μέλη μας να έρθουν στο Επιμελητήριο στην επόμενη συνέλευση για

να μη διαλυθεί ο σύλλογος. Δεν θέλει κανείς να δηλώσει συμμετοχή για το ΔΣ και είναι κρίμα ένας σύλλογος που υπάρχει από το 1905 να διαλυθεί”, δήλωσε ο Αντώνης Πατεράκης, αντιπρόεδρος της αδελφότητας.

Η Αδελφότητα Κομμωτών Κουρέων Χανίων μετράει πάνω από έναν αιώνα ζωής, έχοντας ιδρυθεί το 1905. Έχει περίπου 110 μέλη, ενώ το ΔΣ αποτελείται από 7 μέλη.

Σε περίπτωση οριστικής μη εκλογής διοίκησης, στο σωματείο θα πρέπει να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, πράγμα που απαιτεί όμως κάποιος ενδιαφερόμενος να προσφύγει σε αυτό.

zarpanews.gr

The post Υπό διάλυση η Αδελφότητα Κομμωτών Χανίων – Έκκληση να μην καταλήξει σε διοίκηση Πρωτοδικείου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα