Big Brother - Πατέρας του Κεχαγιά: "Ο γιος μου δεν έχει ακουμπήσει ποτέ άνθρωπο"

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί έπειτα από το ξέσπασμα του Κεχαγιά το βράδυ της Τετάρτης, όταν με αφορμή μία διαφωνία που είχε με τον Βαρουξή βρέθηκε εκτός εαυτού.

Ο Κεχαγιάς κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του συμπαίκτη του, ενώ προχώρησε και σε χαρακτηρισμούς όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος».

Σαν τιμωρία για τη συμπεριφορά του ο Κεχαγιάς τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ακόμα δεν μπορεί να διεκδικήσει βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικός του να τον σώσει χρησιμοποιώντας βέτο.

"Βεβαίως με εξέπληξε η συμπεριφορά του Δημήτρη. Σαν

παιδί μου όπως τον ξέρω, δεν έχει τσακωθεί ποτέ, δεν έχει ακουμπήσει άνθρωπο ποτέ. Πιστεύω ότι μετά από 3 μήνες ξαφνικά εμπλέκεται ενώ πάει να μιλήσει με τα δύο παιδιά, να ζητήσουν συγνγνώμη και να ηρεμήσει η κατάσταση, ξαφνικά βλέπει ότι στρέφονται όλοι εναντίον του. Φυσικά ο εγκλεισμός επηρεάζει όλους τους παίκτες. Βεβαίως κατηγορώ την κίνηση", είπε ο πατέρας του Κεχαγιά στην εκπομπή "Ευτυχείτε".

"Είναι άσχημο πράγμα για κάποιον άνθρωπο να αισθάνεται προδωμένος και ο γιος μου είναι πολύ ευαίσθητο άτομο", συμπλήρωσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα