GNTM 3: Η αποχώρηση - έκπληξη που έβαλε "φωτιά" στο πλατό

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν σιγά σιγά τα μοντέλα του GNTM 3, μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη του "γύπα" στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11).

Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά, καθώς οι κορυφαίοι 8 του διαγωνισμού μοντέλων του Star βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/12), τα μοντέλα κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν, ποζάροντας και χορεύοντας, στο νέο τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte.

Το "πάνω χέρι" στη φωτογράφηση είχε η Ξένια, η οποία είχε λάβει την

καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τα disadvantage. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Ανδρέας, ο οποίος θα έπρεπε να χορέψει χωρίς μουσική.

Την αρχή στο πλατό έκανε η Μαριαγάπη, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά να καταλάβει το κόνσεπτ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα, μετά τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές που βρίσκονταν στο σετ.

Από την άλλη, ο Ηρακλής, που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Τάμτα, έδειξε ότι το "έχει" με τον χορό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο πλατό.

Τα βλέμματα έκλεψε ο έξαλλος χορός του Άγγελου Μπράτη μαζί με την Ξένια, που κατάφεραν να ξεσηκώσουν με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Ο κριτής του GNTM 3 που έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι πολύ καλός χορευτής, είχε εξηγήσει από πριν ότι του άρεσε πολύ το τραγούδι.

Στο πλατό, η κριτική ήταν έντονη, με τους Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό να δυσκολεύονται αρκετά και να διαφωνούν ως προς το αποτέλεσμα.

Στις δύο καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν ο Έντουαρντ και ο Ηρακλής. Την καλύτερη λήψη, όμως, είχε ο Ηρακλής, όπως ήταν λογικό και από τα θετικά σχόλια που προηγήθηκαν.

Στον αντίποδα, 3 κορίτσια βρέθηκαν στο bottom 3. Λία, Μαριαγάπη και Ξένια είχαν τις χειρότερες προσπάθειες, με τους κριτές να είναι αρκετά απογοητευμένοι από τα μοντέλα. Ωστόσο, την πιο κακή εικόνα είχε η Λία, η οποία ήταν η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει.

Η συγκίνησή της ήταν έντονη, και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Ανδρέα. Η αντίδραση κάποιων παικτών στο άκουσμα της αποχώρησης της Λίας, έφερε αρκετή ένταση και "πηγαδάκια" στο πλατό, καθώς η παίκτρια δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο ριάλιτι από τα περισσότερα μοντέλα.

Λίγο πριν την αποχώρησή της από το σπίτι, η Λία επέλεξε να περάσει λίγο χρόνο με τον Ανδρέα, το Έντουαρντ και την Παρασκευή, με τους παίκτες του "campaign room" και ιδίως τον Αιμιλιάνο, να σχολιάζουν ότι μόνο ο Ανδρέας θα λυπηθεί για την αποχώρηση της Λίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα