Αγγίζουν τα 5.000 τα κρούσματα στην Αυστρία

Την πρακτική της διενέργειας όσων περισσότερων ελέγχων κορονοϊού είναι δυνατόν να γίνουν ασπάζεται η Κυβέρνηση της Αυστρίας. Μάλιστα ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς ανακοίνωσε ότι επιδιώκεται τα διενεργούμενα τεστ να φτάσουν τουλάχιστον τα 15.000 κάθε ημέρα προκειμένου να εντοπιστούν ασυμπτωματικά κρούσματα και ν' απομονωθούν.

Ως σήμερα έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 28.000 άνθρωποι και μεταξύ αυτών οι φορείς του ιού αγγίζουν τις 4.500. Συγκριτικά με την προηγούμενη επίσημη καταγραφή η αύξηση ήταν της τάξεως

του 24,14%, ένα ποσοστό κόντρα σε ό,τι έδειχνε η πορεία της νόσου στη διάρκεια της περασμένης, πρώτης εβδομάδας που ίσχυσε στη χώρα ο "περιορισμός εξόδου". Ένα μέτρο που είχε οδηγήσει αρχικά σε συγκράτηση της ραγδαίας ποσοστιαίας αύξησης των νέων κρουσμάτων. Οι θάνατοι παρέμειναν στους 25.

Από το σύνολο των 4.486 ως το πρωί της Τρίτης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τα περισσότερα εμφανίζονται και πάλι στο ομόσπονδο κρατίδιο του Τιρόλου (1067).

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγίζουν, 5 000, Αυστρία,angizoun, 5 000, afstria