Αταλάντη: Κατέληξε ο ιδιοκτήτης περιπτέρου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από ληστή

Κατέληξε, έπειτα από 22 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, ο 66χρονος περιπτεράς από την Αταλάντη που είχε δεχτεί άγρια επίθεση με μαχαίρι το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport οι μαχαιριές στο λαιμό και την πλάτη που του κατάφερε ο Αλβανός δράστης, τον έφεραν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ και παρά την αρχική σταθεροποίηση, τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα να καταλήξει το

πρωί της Κυριακής (19/7).

Την ίδια ώρα ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας υποστηρίξει ότι όλα έγιναν εξαιτίας της κακιάς ώρας.

Η υπεράσπισή του βασίστηκε στα σημεία της μεταμέλειας και της μέθης, ωστόσο η εν γένει στάση του δεν αφήνει περιθώρια για ελαφρυντικά. Μαζί του κουβαλούσε φονικό μαχαίρι 38 εκατοστών με μήκους λάμας 25 εκατοστών με το οποίο, κατά δήλωσή του, χρηιμοποιούσε για να σφάζει μεγάλα ζώα.

Επιπλέον παρά το βαρύ μεθύσι του, όπως ισχυρίζεται, είχε φροντίσει να εξαφανιστεί αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του και να αναζητήσει καταφύγιο στα βουνά, ενώ δύο μέρες αργότερα ανακατεύτηκε με εργάτες γης στην ορεινή Άγναντη, όπου και συνελήφθη μετά από σχεδιασμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταλάντη, Κατέληξε,atalanti, katelixe