"Χωρίς Copy Paste" με G20, δικαιώματα ταξιδιώτη και συνέντευξη με Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο Ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου, 10 - 12 το πρωί.

Διεθνής επικαιρότητα με τον Αντώνη Φουρλή, διευθυντή σύνταξης της HuffPost Greece με φόντο τη σύνοδο κορυφής της G20 στην Οσάκα

της Ιαπωνίας και κυρίως, τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επίσης, όλα πρέπει να γνωρίζουμε για τα δικαιώματα του ταξιδιώτη, όσον αφορά τις καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων και δρομολογίων πλοίων, αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε καταλύματα, κυρίως στις περιπτώσεις που το booking γίνεται ηλεκτρονικά. Καλεσμένη της εκπομπής, η νομική σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Μύρια Βάτζιου.

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την κάθοδο του στην Επίδαυρο πρώτη φορά ως σκηνοθέτης με την τραγωδία του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος», στις 12 και 13 Ιουλίου, για την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και τη συμμετοχή του στην τελευταία, μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, αλλά και για τα γυρίσματα της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Λόγω Τιμής» που επανέρχεται με νέο κύκλο μετά από 23 χρόνια.

Τέλος, η δημοσιογράφος της HuffPost Greece Κυριακή Αξιώτη μιλά για τον Λιβανέζο χορογράφο Ομάρ Ρατζέχ, η παράσταση του οποίου παρουσιάστηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών -μετά τη Ρώμη, τη Βαρσοβία, τη Σόφια, το Ντίσελντορφ, τη Νυρεμβέργη και το Αμβούργο- και το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας που στέλνει μέσα από τη συνέντευξη που της παραχώρησε σε όσους βιώνουν τον πόλεμο και τον ξεριζωμό.

Και όπως πάντα, οι ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα