"Χωρίς Copy Paste" με σπουδές στην Κύπρο, συμβουλές για τα αντηλιακά, και Summer Nostos Festival

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο news24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου, 10 - 12 το πρωί.

Διεθνή επικαιρότητα με τον Αντώνη Φουρλή, διευθυντή της HuffPost Greece.

Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μόλις ξεκίνησε και ο πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου,

καθηγητής Κώστας Γουλιάμος μιλά για τα προγράμματα σπουδών, τις διεθνείς διακρίσεις του ΕΠΚ, τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, αλλά και τη στήριξη των φοιτητών τόσο κατά τη διάρκεια φοίτησης όσο και με το πέρας των σπουδών.

Ακόμη, αντηλιακά, μύθοι, αλήθειες και λάθη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν τις θερινές διακοπές -από τους δείκτες προστασίας και την ημερομηνία λήξης, μέχρι τη φωτοδερματίτιδα. Καλεσμένη της εκπομπής η Βασιλική Μουσάτου, δερματολόγος – αφροδισιολόγος.

Και...

Επιστροφή στα καλύτερα μας καλοκαίρια, αυτά της πόλης. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Summer Nostos Festival -που από το απόγευμα της 23ης Ιουνίου έως τα μεσάνυχτα της 30ής Ιουνίου, θα παρουσιάσει 70 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΙΣΝ- η Μίλυ Πασχάλη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μιλά για τα highlights, τους υψηλούς καλεσμένους και τις εκπλήξεις της μεγάλης γιορτής.

Επίσης, απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στη HuffPost Greece με αφορμή τον ρόλο της στις «Ικέτιδες» του Ευριπίδη, τη συμπαραγωγή Εθνικού Θέατρου και Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, που κατεβαίνει στην Επίδαυρο, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, στις 5 και 6 Ιουλίου.

Κι όπως πάντα, οι νέες ταινίες της εβδομάδας και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα