Γεροβασίλη: "Προχωρούν σε δολοφονίες χαρακτήρων"

Σε δηλώσεις που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές παρέπεμψε η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την Αριστερά και τις ιδέες της.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρων και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό και τα κυβερνητικά στελέχη λέγοντας ότι επειδή δεν μπορούν να "χτυπήσουν' τις πολιτικές "χτυπούν" τα άτομα.

Μίλησε για την ανάγκη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που χρειάζεται η χώρα μετά τη μνημόνια και αναφέρθηκε στους μνηστήρες που

θέλουν να επιστρέψουν για να κάνουν πάλι τα ίδια (που έκαναν παλιά). "Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στους αδύναμους αλλά και στη μεσαία τάξη που διαλύθηκε" είπε χαρακτηριστικά η Υπουργός.

Αναφορικά με τις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, προκάλεσε οποιονδήποτε να παρουσιάσει δημόσιο υπάλληλο που προσελήφθη χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ σε βάρος κάποιου άλλου.

Για υποστελεχωμένο Δημόσιο σε πολλούς κρίσιμους τομείς έκανε λόγο η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι σε σχέση με τις προσλήψεις το Υπουργείο κινήθηκε εντός των ορίων που προέβλεπαν τα μνημόνια και από δω και πέρα θα κινηθεί εντός των δημοσιονομικών στόχων. Το υπουργείο ετοιμάζει μηχανισμό συστήματος προσλήψεων για τους κρίσιμους τομείς" ανέφερε.

Για τον ανασχηματισμό παρέπεμψε στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι σε κανέναν δεν ανήκει κανένα υπουργείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα