Γηρυόνης: Νεκρή 75χρονη στη Ρόδο από την κακοκαιρία

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη το απόγευμα της Δευτέρας την ώρα που η κακοκαιρία "Γηρυόνης" σάρωνε τη Ρόδο. Η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της όταν το σπίτι της πλημμύρισε στην περιοχή της Ιαλυσού.

Η Πυροσβεστική δεν είχε λάβει κλήση για το συγκεκριμένο σπίτι και ενδεχομένως να την απεγκλώβισαν γείτονες καθώς ήταν κατάκοιτη και εντελώς ανήμπορη και εγκλωβισμένη μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου απλά διαπιστώθηκε ο

θάνατος της και διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί το πώς πέθανε και αν ήταν παθολογικά τα αίτια.

Από τις δυνατές καταιγίδες που πλήττουν το νησί, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην πόλη της Ρόδου, στην Ιαλυσό και στην Κρεμαστή.

Δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα 110 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 7 κλήσεις για παροχές βοήθειας και απεγκλωβισμούς από οικίες και οχήματα.

Η τελευταία "πράξη" του Γηρυόνη - Βελτίωση την Τρίτη

Μετά το πέρασμα του από τη Δυτική Ελλάδα και την Αττική που άφησε πίσω του εικόνες καταστροφής, η κακοκαιρία Γηρυόνης καθώς υποχωρεί "σφυροκοπά" στην τελευταία πράξη του, το βράδυ της Δευτέρας, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και περιοχές της Μακεδονίας, ενώ αύριο Τρίτη οι βροχές θα συνεχιστούν στα ανατολικά αλλά σημαντικά εξασθενημένες.

Κατερίνη: Η Θάλασσα βγήκε στη στεριά

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πώς οι Αρχές θα παραμέινουν σε επιφυλακή μέχρι την εκτόνωση των φαινομένων

Keywords
Τυχαία Θέματα