Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές

• Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 μπoφόρ στο Αιγαίο

• Η θερμοκρασία τοπικά θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου

Για την Τετάρτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, βαθμιαία στα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν

στα ανατολικά, που θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ , ενώ πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες στην Αττική με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 4/3/1987 ξεκινά μια μακρά περίοδος βαρυχειμωνιάς σε όλη τη χώρα. Χιονοπτώσεις σε όλα τα πεδινά προκαλούν προβλήματα στις συγκοινωνίες. Ήταν η σφοδρότερη κακοκαιρία για μήνα Μάρτιο όλου του 20 αιώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα