Κορονοϊός - Ιταλία: Ζευγάρι για 82 χρόνια, πέθαναν με μία εβδομάδα διαφορά

Η ιστορία των Κροτσέφισο Μιλιέτα και της Κοζίμα Σερενέλι δεν είναι σαν όλες τις άλλες γιατί απλούστατα και εκείνοι δεν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι.

Αγαπήθηκαν από πολύ μικρή ηλικία, όταν αμφότεροι ήταν 11 ετών, ήταν αρραβωνιασμένοι για 12 χρόνια και ο γάμος τους κράτησε 70 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως ήταν μαζί για τα 82 από τα 93 χρόνια της ζωής τους.

Τι ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής τους; Ο κορονοϊός

που πληγώνει βαθιά την Ιταλία και έχει αφήσει πίσω του μέχρι στιγμής πάνω από 26.000 νεκρούς σε όλη τη χώρα, με το εν λόγω ζευγάρι από την Απουλία να φεύγει από τη ζωή μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας έχοντας προσβληθεί από τη νόσο.

Ο Κροτσέφισο Μιλιέτα απεβίωσε στις 16 Απριλίου στο Λέτσε ενώ τον ακολούθησε μία εβδομάδα αργότερα η αγαπημένη του σύζυγος, Κοζίμα Σερενέλι, που άφησε την τελευταία πνοή της σε νοσοκομείο του Μπρίντιζι στις 24 Απριλίου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.

Όσο για το πιο συγκινητικό αντίο, αυτό ήρθε από την κόρη τους Μαριέλ μέσω ανάρτησής της στο Facebook: "82 χρόνια μαζί, μια ζωή μαζί και τώρα δεν θα μπορούσατε παρά να είστε μαζί στον Παράδεισο.

Τώρα έχουμε έχουμε δύο υπέροχους αγγέλους που μας προστατεύουν από εκεί ψηλά. Η καρδιά μου σκίστηκε δύο φορές, πρώτα για σένα υπέροχε μπαμπά μου και έπειτα για σένα υπέροχη μαμά μου. Αναπαυτείτε εν ειρήνη και σας παρακαλώ δώστε μου δύναμη και θάρρος για να αντιμετωπίσω όλον αυτόν τον τεράστιο πόνο.

Σας αγαπώ περισσότερο από τη ζωή μου, που είναι τώρα σπασμένη, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τα αγαπημένα μου κουτάβια", έγραψε στον αποχαιρετισμό προς τους γονείς της.

Ένα ζευγάρι που δίδαξε τι θα πει αγάπη και αφοσίωση και δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλο πάνω από μία εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα