Κορονοϊός: Παράταση των μέτρων περιορισμού στην Σλοβενία

Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών εφαρμόζονται εδώ και τρεις εβδομάδες και η κυβέρνηση θα εξετάσει τη σταδιακή άρση τους, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

"Είναι ήδη σαφές ότι πολλά από αυτά που θεωρούμε σήμερα ως αναστολή της δημόσιας ζωής μπορούν σταδιακά να επανέλθουν στο φυσιολογικό, ακόμη και πριν από τα τέλη Μαΐου και ίσως μερικά από αυτά πριν από τα τέλη Απριλίου", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα, υπογραμμίζοντας ότι "είναι απαραίτητο να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη χαλάρωση

ορισμένων μέτρων".

Στη Σλοβενία έχουν καταγραφεί 28 θάνατοι ασθενών με κορονοϊό. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 997, εκ των οποίων τα 175 αφορούν γιατρούς και νοσηλευτές.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ



ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα