Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Μαυρίδης

Μία εβδομάδα μετά τη σοβαρή περιπέτειά τους με τον κορονοϊό, ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο με δική τους ευθύνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο γνωστός παρουσιαστής υπέγραψε για να βγει από την κλινική που νοσηλευόταν, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στους συνανθρώπους του που νοσούν από covid-19 και αναζητούν ένα κρεβάτι σε νοσοκομείο.

Με βραχνή φωνή, ο Γιώργος Μαυρίδης επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο,

Μένια Κούκου, ότι τόσο εκείνος, όσο και η σύντροφός του βγήκαν από το νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πολύ βαριά συμπτώματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπως βήχα, δύσπνοια και πυρετός.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ LOCKDOWN: Τι ισχύει για τους νέους περιορισμούς ΕΡΓΑΣΙΑ: Τι ισχύει για το επίδομα αναστολής και τα επιδόματα ανεργίας ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Που στέλνω SMS και οι κωδικοί - Με τεστ η είσοδος στη χώρα ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποιες επιχειρήσεις κλείνουν και ποιες μένουν ανοιχτές ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η επιδημία στην Ελλάδα σε αριθμούς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα