Βελτιώνεται ο καιρός - Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας προς Σαββατοκύριακο

Μια παροδική μεταβολή του καιρού σήμερα, καθώς ένα νέο σύστημα θα επηρεάσει τα δυτικά και βόρεια με λιγότερα όμως φαινόμενα. Από την Παρασκευή ο καιρός και πάλι θα βελτιωθεί και θα έχουμε κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Από την Παρασκευή ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές και θα έχουμε κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-09-2019

Αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-09-2019

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ηπειρωτικά και το νότιο Ιόνιο, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι κυρίως στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-09-2019

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νοτιοδυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα