Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στους αστυνομικούς στου Ρέντη

Βίντεο από την επίθεση σε βάρος αστυνομικών που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από ομάδα Ρομά στο ύψος του Ρέντη, στη συμβολή της Κηφισού με την οδό Πειραιώς, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πλήρωμα το περιπολικού αντιλήφθηκε επί της Λ. Κηφισού ένα Citroen Saxo στο οποίο επέβαιναν 6 Ρομά, που κρίθηκαν ύποπτοι. Οι αστυνομικοί τους έκαναν νόημα να σταματήσουν για να τους ελέγξουν,όμως

εκείνοι δεν υπάκουσαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και παρέσυραν τους αστυνομικούς, που τους καταδίωκαν πλέον στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Πειραιώς στου Ρέντη, όπου υπάρχει κοντά καταυλισμός Ρομά.

Τότε, τόσο εκείνοι όσο και άλλοι Ρομά από τον διπλανό καταυλισμό επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον τους και συνεπλάκησαν μαζί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα χέρια και τον έναν αστυνομικό στο κεφάλι.

Μάλιστα, ακούστηκε και πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο από την πλευρά του καταυλισμού και οι αστυνομικοί έριξαν μία προειδοποιητική βολή στον αέρα, μέχρι να φτάσουν οι ενισχύσεις τους.

Σύντομα στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν στην σύλληψη των έξι Ρομά που προκάλεσαν το επεισόδιο και πλέον πέρα από τις κατηγορίες που τους βαραίνουν για τις πράξεις τους, ελέγχονται αν απασχολούν και για τυχόν άλλες παράνομες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα