Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορείτε να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να βάλετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να τους πετύχετε. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της ημέρας, για να βάλετε μία τάξη ότι σας ανησυχεί, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σας και θέματα οικονομικών. Σε θέματα σχέσεων, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και να μην κινηθείτε βιαστικά. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και σταματήστε κακές συνήθειες.

ΚΡΙΟΣ

Μία εύθυμη διάθεση ευνοεί την συμμετοχή

σας σε συμφωνίες και θέματα καριέρας, που έχετε προγραμματίσει. Μείνετε προσεχτικοί και μην αγνοείτε συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ίσως, δεν έχουν όλοι τις ίδιες αγνές προθέσεις με εσάς. Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, που θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 4, 12

ΤΑΥΡΟΣ

Αν παρατηρήσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο ήρεμα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες. Τα δώρα και οι έξοδοι, θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε υπερβολικοί σε προτάσεις, που θέλετε να κάνετε.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 3, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καθημερινά θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι όταν αυτά αφορούν σοβαρές υποθέσεις. Ίσως, τρίτα πρόσωπα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν και να σας επηρεάσουν. Τα πράγματα μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα τα δείτε πιο ονειρικά μέσω της ρομαντικής σας διάθεσης και αυτό, θα δώσει το περιθώριο να βρεθείτε πιο κοντά.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 6, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και η αντισυμβατικότητα, είναι στοιχεία που θα καθοδηγήσουν τις σκέψεις σας και θα δημιουργήσετε νέα σχέδια, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην αφήσετε τα πράγματα ανεξέλεγκτα και δείτε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Θα ευνοηθούν οι σχέσεις σας και θα δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 3, 16

ΛΕΩΝ

Η πρακτική και η οργανωμένη στάση σας, θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα και θα βάλετε σε τάξη ότι σας έχει κουράσει ψυχικά. Μπορείτε να δεχθείτε συμβουλές από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και κάνοντας συζητήσεις μαζί τους, θα δείτε μία διαφορετική οπτική από αυτή που είχατε μέχρι σήμερα. Στα συναισθηματικά σας, δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις και να έρθετε σε αντιπαράθεση με κοντινά πρόσωπα.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα έρθουν στο προσκήνιο και ίσως χάσετε τον προσανατολισμό σας. Ο ανταγωνισμός και οι αντιπαραθέσεις, θα φέρουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και θα προσπαθήσετε να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει. Αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα και εστιάστε στην ουσία σοβαρών θεμάτων, που σας έχουν ανατεθεί.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 18

ΖΥΓΟΣ

Η διατήρηση αυτοκυριαρχίας και ψυχραιμίας, θα σταθούν εφαλτήριο στις σχέσεις σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και συγκεντρωθείτε στην δουλειά που σας έχουν αναθέσει. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα και εντοπίστε που έχουν παρουσιαστεί εμπόδια. Η φιλανθρωπία και η δοτικότητα, θα εμφανίσουν την ευαισθησία σας προς το κοινωνικό σύνολο.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, έξοδα, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα ανανεώσουν την διάθεσή σας. Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις ευνοούνται, κυρίως όταν αυτές αφορούν άτομα του γυναικείου φύλου. Μην παραμελείτε τις απότομες συναισθηματικές αλλαγές, που  καθώς εμφανίζονται δημιουργούν εντάσεις και αποστάσεις στις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 3, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ευχάριστη διάθεση, θα βοηθήσει την επικοινωνία σας στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως, λάβετε απαντήσεις που δεν θα σας ικανοποιούν, αλλά ταυτόχρονα θα γίνουν προκλήσεις στο να συνεχίσετε δυναμικά. Η μέρα είναι κατάλληλη, για ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα ερωτικών σχέσεων, κυρίως αν αυτά γίνουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα και ευχάριστα θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς το περιβάλλον θα συμβάλλει στην ανανέωση της διάθεσής σας. Η ευαισθησία σας απέναντι στα προβλήματα των άλλων, μπορεί να λειτουργήσει θετικά στον συναισθηματικό τους κόσμο. Η επαφή με το φιλικό σας κύκλο, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 4, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απομακρυνθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις και προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που συνεργάζεστε και σας έχουν προτείνει συνεργασίες. Αξιολογήστε πρώτα τα στοιχεία που έχετε ήδη στα χέρια σας και ακολουθήστε μία σταθερή διαδρομή, για το μέλλον. Μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να δημιουργηθεί η επιθυμία να επανασυνδεθείτε με κάποια πρόσωπα.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σας κατάσταση θα καθοδηγηθεί από την διάθεσή σας, δείχνοντας ώριμοι και αποφασιστικοί σε σοβαρές υποθέσεις. Φροντίστε να μην χαθεί ο έλεγχος σε συμφωνίες και νέα συμβόλαια, που έχετε στο πρόγραμμα. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα ευνοηθεί, καθώς οι συζητήσεις σας θα στηριχθούν σε ειλικρινείς σκέψεις και συναισθήματα.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 4, 14

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Keywords
Τυχαία Θέματα