Η Samsung επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα νέο αναδιπλούμενο κινητό

Το οποίο θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του

Μετά από μια δύσκολη χρονιά το περασμένο έτος, η Samsung κατάφερε να κυριαρχήσει στον χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών, χάρη στα Z Flip και Galaxy Fold μοντέλα της. Ήδη υπάρχουν σημάδια για την ύπαρξη νέων προτάσεων μέσα στο 2021, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει κάτι σημαντικό στη σελίδα επενδυτών της.

Όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο forum, η εταιρεία

επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone, που θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο. Παρόλο που δεν αναφέρθηκε σε κάποιο μοντέλο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για το Galaxy Z Fold 3, καθώς μαζί με την ανακοίνωση ακολούθησε και το παρακάτω slide.

Ο λόγος που γίνεται αναφορά συγκεκριμένα στα Z Fold, είναι γιατί το Z Flip δεν ήταν ιδιαίτερα παχύ ή βαρύ, ενώ το Z Fold 2 ήταν και τα δύο. Συγκεκριμένα, το Z Fold 2 ζυγίζει 282 γραμμάρια, όταν το Note 20 Ultra είναι 208, μια αρκετά αισθητή διαφορά. Έτσι, βγάζει νόημα που η Samsung αναφέρθηκε στο βάρος της συσκευής.

Τέλος, βλέπουμε η Samsung να μιλάει για διαφοροποίηση τεχνολογιών, παρόλο που δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε ακόμα. Ίσως να πρόκειται για την χρήση του S-Pen, που αντιστοιχεί σε ανθεκτικότερη οθόνη ως αποτέλεσμα, ενώ δε λείπει η σημείωση ότι σκοπεύει να τα κάνει μια κοινή/mainstream πλατφόρμα για την αγορά του 2021.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα