Τα δεδομένα στο Twitter δείχνουν πιο ικανοποιημένους τους χρήστες Samsung Galaxy από τους κατόχους iPhone

Πιο ευχαριστημένοι από την εμπειρία χρήσης της συσκευής τους αισθάνονται οι κάτοχοι ενός smartphone Samsung Galaxy, συγκριτικά με όσους διαθέτουν iPhone. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ανάλυση της εταιρείας LikeFolio, χρησιμοποιώντας αναρτήσεις από το Twitter για να εκτιμήσει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι χρήστες από τις δύο “οικογένειες” μοντέλων.

Η LikeFolio χρησιμοποιεί

δεδομένα από τα κοινωνικά δίκτυα για να ανακαλύψει τη στάση των καταναλωτών απέναντι στα προϊόντα γνωστών εταιρειών, μελετώντας σε αυτή την περίπτωση την απήχηση των iPhone και των Samsung Galaxy. Έτσι, βρήκε πως τα tweet για τα Samsung Galaxy είναι αισθητά θετικότερα από τα μηνύματα για τα iPhone.

Πάντως, το φθινόπωρο του 2016, παρατηρήθηκε “βουτιά” στη θετική εικόνα των προϊόντων της Samsung, κάτι που προκλήθηκε από την απόσυρση του S7 λόγω της ελαττωματικής του μπαταρίας. Από την άλλη πλευρά, το ποσοστό των θετικών σχολίων για τα iPhone παραμένει σταθερό στον χρόνο, σε ποσοστό 60-70%.

Ωστόσο, η Samsung κατάφερε να ανακάμψει σχετικά γρήγορα. Έτσι, συνολικά την περσινή χρονιά, είχε μεγαλύτερο ποσοστό θετικών σχολίων.

Site: YahooNews

Keywords
Τυχαία Θέματα