Το ROG Mjolnir είναι το power station που θα είχε ο Thor

16:58 7/6/2024 - Πηγή: Insomnia

Από τις προτάσεις των εταιρειών που ξεχωρίσαμε στη φετινή Computex είναι χωρίς αμφιβολία το ROG Mjolnir της ASUS, μια ευέλικτη λύση τροφοδοσίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για gamers εν κινήσει.

Η “εμπνευσμένη” συσκευή συνδυάζει τις λειτουργίες ενός power station και ενός αδιάλειπτου τροφοδοτικού (UPS), καλύπτοντας τις ανάγκες των ενθουσιωδών φίλων του κινητού gaming και όχι μόνο.

Παρόλο που η

ASUS δεν ανέφερε αναλυτικές προδιαγραφές για το ROG Mjolnir, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να τροφοδοτήσει ένα gaming PC εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4080 για έως και μία ώρα. Αν και παραμένει ασαφές αν αυτός ο ισχυρισμός αφορά ένα desktop υπολογιστή ή ένα laptop, το πιθανότερο σενάριο είναι να αναφέρεται στο τελευταίο.

 

Αυτό που ξεχωρίζει πάντως το ROG Mjolnir από τον ανταγωνισμό είναι ένα μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που διαθέτει, με τη φυσική λαβή να γίνεται και φακός που μπορεί να φορτιστεί ασύρματα όταν τοποθετείται στη βάση. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η εμπνευσμένη από το σφυρί του Thor συσκευή, μπορεί να φωτίσει το δωμάτιό σας.. Η βάση του “σφυριού” είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από θύρες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πριζών, δύο θυρών USB Type Α στα 10W και δύο θυρών παροχής ρεύματος USB-C, που προσφέρουν φόρτιση στα 100W και 65W αντίστοιχα.

Παράλληλα η ASUS έχει ενσωματώσει μια βολική οθόνη στο ROG Mjolnir, η οποία παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την υπολειπόμενη φόρτιση της μπαταρίας 768Wh και την τρέχουσα κατανάλωση ενέργειας. Όπως είναι αναμενόμενο από ένα προϊόν ASUS ROG, η συσκευή διαθέτει RGB φωτισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να τον προσαρμόσει ελάχιστα στα μέτρα του. Επιπλέον, η βάση του ROG Mjolnir υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi, επιτρέποντας τη φόρτιση συμβατών smartphones, smartwatches και tablets τοποθετώντας τα απλά στη βάση.

Powered by Huawei Pura 70 Series 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα