Ασθενής επιτέθηκε με σουγιά σε νοσηλευτή επειδή δεν του άρεσε το φαγητό

14:16 31/1/2018 - Πηγή: seleo

Συνεχίζεται η καταγραφή περιστατικών βίας σε βάρος εργαζομένων σε δημόσια νοσοκομεία, τόσο ιατρικού, όσο και νοσηλευτικού προσωπικού. Τις σχετικές καταγγελίες, κάνει η ΠΟΕΔΗΝ

με ανακοίνωσή της, όπου αναφέρει: «Στη Νίκαια το απόγευμα της Δευτέρας 29/1/2018 ασθενής Ρουμανικής καταγωγής στη Γ’ Παθολογική κλινική με σουγιά επιτέθηκε σε νοσηλευτή επειδή δεν του άρεσε το φαγητό. Ευτυχώς παρενέβησαν γρήγορα και προκάλεσε ελαφρά τραύματα στο νοσηλευτή».

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως τα παραθέτει η ΠΟΕΔΗΝ,

του περιστατικού αυτού είχε προηγηθεί, την περασμένη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, άλλο συμβάν βίας, αυτή τη φορά στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας. Κατά την εφημερία του νοσηλευτικού ιδρύματος, άνδρας Ρομά προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών συνοδεύοντας τον πατέρα του, που φέρεται να έπασχε από καρκίνο τελευταίου σταδίου. «Οι γιατροί εξέτασαν τον ασθενή, έδωσαν οδηγίες και θεραπεία και έκριναν ότι η κατάστασή του δεν χρήζει εισαγωγής. Ο γιος πήρε τον πατέρα του φωνάζοντας και βρίζοντας και την πλήρωσε μία υπάλληλος βοηθός θαλάμου, η οποία μετέφερε εκείνη την ώρα σεντόνια στα χέρια της», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία επιτέθηκε στη βοηθό θαλάμου χαστουκίζοντάς την! Προσθέτει, δε, ότι στο Θριάσιο σημειώνονται κατ’ επανάληψη καταστροφές σε αυτοκίνητα του πάρκινγκ, καθώς και κλοπές σε τσάντες ασθενών, συνοδών και προσωπικού.

*κεντρική φωτογραφία θέματος: αρχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα