Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα;

21:15 22/6/2022 - Πηγή: seleo

Διαθέσιμες είναι οι “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, το ΑΝΤ1+ εδώ και λίγες ημέρες, καθώς η προβολή των 10 επεισοδίων ολοκληρώθηκε και το κοινό μπορεί πια να παρακολουθήσει χωρίς να περιμένει όλα τα επεισόδια. Ποιο θα είναι ωστόσο το επόμενο βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη μετά την ολοκλήρωσης της σειράς;

Σύμφωνα με την Real, ο διάσημος ηθοποιός και δημιουργός

εξετάζει δύο σενάρια για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν εξ’ αρχής να υπάρξει δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς “Σέρρες”, ωστόσο μετά την τραγική απώλεια του Πάνου Νάτση που υποδυόταν τον Οδυσσέα, ο οποίος ήταν και ο βασικός πρωταγωνιστής, κρίνεται δύσκολο να δοθεί συνέχεια, αν και η σειρά έχει ακόμα πολλά να πει και να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για να συνεχιστεί η ίδια σειρά θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του αδικοχαμένου ηθοποιού, κάτι που εξετάζεται ως ενδεχόμενο. Η εναλλακτική ωστόσο σύμφωνα με την Real είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης να αφήσει πίσω τις “Σέρρες” και να γράψει μια ολοκαίνουργια σειρά για τον ΑΝΤ1+ συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πηγή: yupiii.gr

Το άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα