Οι πολύκροτοι χωρισμοί του Χόλιγουντ το 2017

22:31 1/1/2018 - Πηγή: seleo
Τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο στον κόσμο της σόου -μπιζ. Πόσο μάλλον οι γάμοι των αστέρων του Χόλιγουντ. Πολλοί κατέρρευσαν ως τραπουλόχαρτα εντός του 2017.Ιδού:Leonardo DiCaprio και Nina AgdalΟ βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύντροφός του χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέση στις 18 Μαΐου.
Σύμφωνα με πηγές παραμένουν φίλοι και ο καθένας συνεχίζει το δρόμο του.

Laurence Fishburne και Gina Torres

σταρ του «The Matrix» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today στις 4 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι, που έχει μια κόρη, ζούσε χωριστά από πέρσι./pp/pSelena Gomez και The Weekndp Segoe UI', 'Source Sans Pro', Calibri, Candara, Arial, sans-serif; font-size: 16px;"Η Gomez και ο The Weeknd χώρισαν μετά από 10 μήνες σχέσης, όπως επιβεβαίωσε δημοσίευμα του E! Online στις 30 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2017./pp/pEwan McGregor και Eve Mavrakisp Segoe UI', 'Source Sans Pro', Calibri, Candara, Arial, sans-serif; font-size: 16px;">Ο ηθοποιός του “Trainspotting” και η γυναίκα του χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου, σύμφωνα δημοσίευμα του περιοδικού People στις 22 Οκτωβρίου. Πηγές ανέφεραν ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά από τον Μάιο. Έχουν τέσσερα παιδιά.

Robert Pattinson και FKA TwigsΟ ηθοποιός του «Twilight» και η σύντροφός του χώρισαν σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail Online στις 11 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2014.Helen Hunt και Matthew Carnahan

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της τα τελευταία χρόνια, συγγραφέας και παραγωγός Matthew Carnahan, χώρισαν μετά από 16 χρόνια, σύμφωνα με το περιοδικό People στις 16 Αυγούστου. Έχουν μια κόρη, την Makena Lei.

Amber Heard και Elon MuskΗ Αυστραλή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Elon Musk χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης. Σύμφωνα με πηγή της the Daily Mail: «Τέλειωσαν όλα μεταξύ τους και εκείνη είναι συντετριμμένη. Ήταν δική του απόφαση». Elle Macpherson και Jeffrey SofferΜετά από τέσσερα χρόνια γάμου, το supermodel και ο δισεκατομμυριούχος χώρισαν, όπως επιβεβαίωσε πηγή στο περιοδικό People. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούλιο του 2013.Ben Stiller και Christine Taylor

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια γάμου, ο ηθοποιός του «Zoolander» και η γυναίκα του αποφάσισαν να χωρίσουν τον Μάιο.

Demi Lovato και Guilherme Vasconcelos

Ο Άγγελος της Victoria’s Secret και ο Edelman χώρισαν στις 8 Μαρτίου. Ήταν μαζί από το καλοκαίρι του 2016.

Scarlett Johansson και Romain Dauriac

Μετά από δύο χρόνια γάμου, η σταρ του «Avengers» χώρισε από τον δημοσιογράφο άντρα της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχει μια κόρη, την Rose Dorothy. Στις 7 Μαρτίου η Johansson κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Katy Perry και Orlando Bloom

Η τραγουδίστρια του «Chained to the Rhythm» και ο ηθοποιός του «Pirates of the Caribbean» χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, επιβεβαίωσε το περιοδικό Us Weekly στις 28 Φεβρουαρίου.

Kylie Minogue και Joshua Sasse Η Αυστραλή τραγουδίστρια ματαίωσε τον αρραβώνα της με τον Βρετανό ηθοποιό, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun στις 2 Φεβρουαρίου. Λέγεται ότι ο Sasse την απάτησε με την Ισπανίδα ηθοποιό Marta Milans. Jane Fonda και Richard PerryΗ βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύντροφός της, μουσικός παραγωγός Perry χώρισαν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Nicki Minaj και Meek Mill

Οι ράπερ, που διατηρούσαν σχέση από το 2015, χώρισαν. Η Minaj ανακοίνωσε το νέο μέσω Twitter στις 5 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: thetoc

Keywords
Τυχαία Θέματα