Πάρτι των διορισμένων Golden Boys Και Στον ΕΦΚΑ-“Χρυσοί” οι μισθοί τους

16:46 3/9/2022 - Πηγή: seleo

Στα 7.483,104 ευρώ μικτά (από 4.000 ευρώ που παίρνει σήμερα) θα φτάνει ο μισθός του Διοικητή του ΕΦΚΑ, ενώ από 7.067,376 ευρώ μικτά θα ειπράττουν οι Υποδιοικητές, αλλά και οι νέοι managers που θα στελεχώσουν τις αυτοτελείς διευθύνσεις που έχουν συσταθεί στον υπερ-φορέα ασφάλισης, σύμφωνα με την ΚΥΑ των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών.

Αντίστοιχα ο Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικών Ερευνών θα λαμβάνει μηνιαίως 5.986 ευρώ (το 72% των

μηνιαίων αποδοχών και επιδομάτων του Προέδρου του Αρείου Πάγου).

Μάλιστα, από τους νέους μισθούς της διοίκησης του ΕΦΚΑ, προκαλείται επιπλέον ετήσια επιβάρυνση ύψους 253.321,00 € στο προϋπολογισμό του.

Το ζήτημα ανέδειξε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, κατά τη συζήτηση κύρωσης της Συμφωνίας Ασφαλιστικής Κάλυψης μεταξύ Ελλάδας και Μολδαβίας, όπου ήταν ο εισηγητής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπάρκας, σε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης ακρίβειας και με μια κυβέρνηση που καταρρέει είναι προκλητικό να δίνονται μισθοί των 8.000€ για να τακτοποιηθούν οι αρεστοί. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Μπάρκας, ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήρθε ο σχετικός νόμος προς ψήφιση στη Βουλή (τον περασμένο Φεβρουάριο) η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένσταση αντισυνταγματικότητας.

πηγή aftodioikisi.gr

Το άρθρο Πάρτι των διορισμένων Golden Boys Και Στον ΕΦΚΑ-“Χρυσοί” οι μισθοί τους εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάρτι, Golden Boys, ΕΦΚΑ-“Χρυσοί”,parti, Golden Boys, efka-“chrysoi”