Πασχαλάκης: «Κοιτάμε το μέλλον και αυτό είναι με τον Φερέιρα»

14:01 12/7/2019 - Πηγή: seleo
Συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού - γιορτή κόντρα στην Κλουζ διοργάνωσε η ρουμάνικη ομάδα, στην οποία μίλησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Όπως είναι λογικό, οι ερωτήσεις δεν θα μπορούσαν να μην είναι γύρω από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Έλληνα πορτιέρε να αναφέρεται στη... συνταγή της επιτυχίας μαζί του, τονίζοντας ωστόσο πως πλέον κοιτάνε το μέλλον το οποίο είναι με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά

τα όσα είπε:

«Είναι το τέταρτο φιλικό για εμάς. Είναι τιμή μας που είμαστε καλεσμένοι εδώ σε αυτή τη γιορτή για τα 100 χρόνια. Είναι ένα φιλικό που έκλεισε ο κύριος Λουτσέσκου γιατί ήθελε να έχουμε αρκετά φιλικά και να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ευχόμαστε τα καλύτερα στην Κλουζ».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Είναι μια κατάσταση προσαρμογής προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του νέου μας προπονητή. Ήμασταν 2 χρόνια με τον κ. Ράζβαν και κατάφερε πολλά, τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του».

Ο λόγος που πέτυχαν όσα πέτυχαν με τον Λουτσέσκου:

Με τον κ. Ράζβαν είχαμε φτιάξει ένα απίστευτο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Ήταν ένας άνθρωπος τελειομανής και ήθελε όλα να είναι στην εντέλεια. Είχαμε δύο χρόνια επιτυχίας στον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και αυτό είναι με τον κ. Φερέιρα.

Για το τι γνωρίζει για την Κλουζ:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι για τα 100 και είναι μια ιστορική ομάδα για τη Ρουμανία».

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα