''Περασμένα... ξεχασμένα'' συμφώνησαν Γ.Μπουτάρης και Π.Ψωμιάδης

16:32 24/10/2018 - Πηγή: seleo
Να τραβήξουν μια γραμμή σε ότι έχει συμβεί στο παρελθόν

συμφώνησαν κατά την διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνάντησης που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα, ενώ ως επισκέπτης ο Π.Ψωμιάδης

πήγε στον Γ.Μπουτάρη ένα κουτί γλυκά και ένα ενθύμιο με τον Λευκό Πύργο και το σήμα της Βεργίνας

Μετά την συνομιλία τους οι δυο άνδρες έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. "Ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ευγενή χειρονομία να ζητήσει ραντεβού ενόψει τον εκλογών. Φυσικά ανταποκρίθηκα. Συζητήσαμε προβλήματα που ενδιαφέρουν την πόλη και διαπιστώσαμε ένα κοινό ενδιαφέρον για το καλό της πόλης. Έχουμε σαφώς διαφορετική αντίληψη και ιδεολογία. Από κει και πέρα ο αγώνας για την εκλογή, συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να είναι πολιτισμένος. Ότι έγινε έγινε, ότι ειπώθηκε ειπώθηκε, πάμε για άλλα", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

''Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο γιατί την πολύ θερμή υποδοχή και συνεργασία. Με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες αυτής της πόλης και κατά γενική ομολογία μπορεί να διαφωνούμε και διαφωνούμε και είναι υγιές αυτό αλλά μας ενώνει η αγάπη αυτή της πόλης'', σημειώσει ο κ. Ψωμιάδης.

Η γοργόνα και ο Μέγας Αλέξανδρος

Στη συνέχεια των δηλώσεων ο κΨωμιάδης απευθυνόμενος στον δήμαρχο είπε: ''Κύριε δήμαρχε περιμέναμε να με ρωτήσετε αν ζει ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα σας έλεγα χαριτολογώντας ότι ζει και βασιλεύει στις καρδιές και στις ψυχές των Ελλήνων και απέναντι από το παράθυρο σας είναι η προτομή του άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου''. Τότε ο κ.Μπουτάρης απάντησε: ''Θυμίζω απλώς ότι το σήμα του Thessaloniki Food Festival είναι η γοργόνα και η γοργόνα είναι η αδερφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία ρωτούσε ο βασιλιάς πέθανε η ζει και όποιος έλεγε απέθανε πνιγόταν, τον βγάζανε από το καράβι, οποίος έλεγε ζει ερχόταν καλοκαίρια''.

Keywords
Τυχαία Θέματα