Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας : «Θα γίνουμε ο εφιάλτης σας!»

18:00 31/3/2018 - Πηγή: seleo

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας για το ξεδιάντροπο κλέψιμο του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο.

Aναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτή:

Το ότι δεν μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα στα ίσια ήταν γεγονός. Το ότι θα το πανηγυρίσετε κιόλας δείχνει το πόσο «μικρή» ομάδα είστε (Κούλα 2014). Όπως πέσατε για να διαγραφούν τα χρέη σας στην πουστιά, έτσι συμβαίνει και τώρα.

Και στην τελική χάρισμα σας το «χάρτινο». Εμεις τετοιο πρωταθλημα δεν το θελουμε. Ξέρουμε πως και να το πάρουμε θα είναι «δώρο» του Αλέξη, θα είναι «στημένο». Θα γραφόταν στην ιστορία

ότι τη σεζόν 2017-2018 συνέβη ένα σκάνδαλο με τον Π.Α.Ο.Κ. να στέφεται πρωταθλητής της «Κυβέρνησης». Παρ’όλα αυταά, εσείς οι «εκεί κάτω» κοιτάξτε να το χαρείτε όσο μπορείτε, όσο προλαβαίνετε.

Δεν ζούμε πλέον σε «πέτρινες» εποχές. Ο Π.Α.Ο.Κ. σαν ομάδα και ως κίνημα είναι τεράστιος κι εσείς συνεχίζετε να μας μεγαλώνετε κι άλλο. Μας έχετε πλέον ενώσει όλους και δεν μας διχάζετε όπως εσείς νομίζετε.. Το μόνο που έχετε διχάσει στη μέση είναι η Ελλάδα. Από δω και στο εξής με διαβατήρια θα περνάτε τα Τέμπη.

Όποιος «πολιτικός» ανεβαίνει Βόρεια Ελλάδα να έχει ήδη προγραμματίσει να έρχεται με όλη την ΕΛ.ΑΣ συνοδεία. Ξεβράκωτοι θα φεύγετε.

Δεν είστε εσείς εναντίων μας. ΕΜΕΙΣ είμαστε εναντίων σας! ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ! Γιατί αυτό που κάνετε δεν είναι πόλεμος μόνο κατά του Π.Α.Ο.Κ. και κατά του Σαββίδη. Είναι πόλεμος κατά της Θεσσαλονίκης, κατά της Μακεδονίας και όλης της Βόρειας Ελλάδας. Και γι ‘αυτό το λόγο είμαστε κατά του να αποχωρήσουμε από τη Σούπερ Λίγδα σας. Δεν θα σας κάνουμε αυτή τη χαρη. Δεν θα σας κάνουμε ούτε τη χάρη να είμαστε «κομπάρσοι» στο μπ@#λο σας. Θα γίνουμε ο εφιάλτης σας! Θα σας γα@#ε τα όνειρα για πολλά χρόνια ακόμα!

Σε 2 ματς όπου ο κόσμος στην Τούμπα ήταν εκκλησία, χεστήκατε πάνω σας. Στο πρώτο δεν πατήσατε καν στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας βραβείο όσκαρ και στο δεύτερο τα κάνατε πάνω σας και τρέχατε στα αποδυτήρια δηλώνοντας τρομαγμένοι και απειλημένοι για ενα όπλο που δεν το είδατε καν ζωντανά και το πήρατε είδηση μετά από καμιά ώρα μέσω φωτογραφιών.

Βλέπετε ότι αναφερόμαστε σε εσάς με Β’ πληθυντικό πρόσωπο γιατί πλέον έχετε γίνει ένα.

ΥΓ. ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ,
ΑΠ’ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΑ@#ΝΗ!

Keywords
Τυχαία Θέματα