Στάθης Λαφαζανίδης: Γιατί στηρίζω Κλεάνθη Μανδαλιανό για δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου

12:15 30/5/2019 - Πηγή: seleo
Όταν αποφάσισα πριν από περίπου 30 να ασχοληθώ με τα κοινά τού τόπου μου , οι στόχοι μου ήταν να

συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο και εγώ με την σειρά μου ,στην ανάπτυξη και αναβάθμιση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων της περιοχής μας.
Τα όνειρα της εποχής εκείνης , πιστεύω ότι στο τέλος της δημαρχιακής μου θητείας,με πολύ δουλειά, έγιναν σε μεγάλο βαθμό πραγματικότητα .Πέρασαν όμως τα χρόνια και στις εκλογές του 2014 δεν είχαμε το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε για να συνεχίσουμε το έργο μας.
Ακολούθησαν

5 στάσιμα χρόνια για την ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής.
Η στασιμότητα και η οπισθοδρόμηση της ανάπτυξης του δήμου με προβλημάτισαν καθώς η συμπεριφορά της νυν διοίκηση ήταν τέτοια πού δεν δημιουργούσε καμία ελπίδα για ανάπτυξη στον δήμο. Για τον λόγο αυτόν δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συνεχισθεί η κατάσταση αυτή και τα επόμενα χρόνια.
Προβληματιζομενος από την συμπεριφορά των διοικούντων αλλά και παράλληλα βλέποντας την επιθυμία τους να συνεχίσουν την πορεία τους, έπρεπε να πάρω τις δικές μου αποφάσεις για το καλό του τόπου μας.
Τα χρόνια όμως περνάνε και αρχίζεις και προβληματίζεσαι εάν πρέπει να συνεχίσεις εσύ ,ή εάν πρέπει να βοηθήσεις νεότερους από εσένα ,ηθικούς και καταξιωμένους σε ολα τα επίπεδα συνδημότες σου ,για να ηγηθουν στα δρώμενα του δήμου, για μια ομαλή και πετυχημένη συνέχεια .
Έτσι με το σκεπτικό αυτό ,όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του γιατρού Κλεανθη Μανδαλιανού , βλέποντας το ήθος τού χαρακτήρα του την εργατικότητα του , την οξυδέρκεια του πνεύματος του αλλά και την κατάλληλη ηλικία του ,πιστεψα ότι ήταν η καταλληλότερη επιλογή για την υποψηφιότητα στον δημαρχιακό θώκο του δήμου μας. Στις προθέσεις μου φυσικά ήταν και είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ ,με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, χωρίς να εμπλεκομαι στα πόδια τους ούτε να πατροναρω την διοίκηση τους . Αυτοί λοιπόν ήταν οι αποκλειστικοι λόγοι της απόφασης μου ,( τού τόπου στα νιάτα), για μια ομαλή συνέχεια με νεες ιδέες και νέα όνειρα για τον δήμο.
Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση μου να στηρίξω τον Κλεάνθη Μανδαλιανο και θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για το καλό των παιδιών μας και των απογόνων μας και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των δημοτών

Keywords
Τυχαία Θέματα