My Style Rocks – Κουδουνάρης σε Ζέτα: Είσαι σαν ονειροπαγίδα, το κόσμημα να το κρεμάσεις στο μπαλκόνι για τα περιστέρια

Το λουκ της Ζέτας στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks δεν ενθουσίασε ούτε τις συμπαίκτριές της, αλλά ούτε και τους κριτές.

Φτάνοντας μπροστά στην κριτική επιτροπή κι αφού χαιρέτησε τους κριτές, λέγοντας «χαίρετε» ο γνωστός σχεδιαστής της είπε χιουμοριστικά: «Ποιος χαίρεται;».

Στη συνέχεια, της εξήγησε ποια ήταν τα αδύναμα σημεία στην εμφάνισή της, ενώ τόνισε πως βρίσκονται στην τελευταία εβδομάδα πριν τον τελικό του διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο:

«Άκου. Αυτή η εβδομάδα έχει απαιτήσεις, θέλει ζήλο, θέλει ενέργεια,

θέλει μπρίο, θέλει μαλλί. Τόση ώρα είναι σαν να πήρε κάποιος τη Ζέτα και να έφερε κάποια που της μοιάζει», είπε αρχικά για τη διάθεση της παίκτριας, με την Κατερίνα Καραβάτου να σημειώνει επίσης, πως η είσοδός της ήταν υποτονική.

«Γιατί ντύθηκες έτσι;», τη ρώτησε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Έχεις να πας κάπου τα παιδιά; Σε κάποια γιορτή; Σε κάποιο θεματικό πάρτι; Σήμερα έπρεπε όχι να ξεδιπλωθείτε, όχι εικόνες να χάσουμε τα λόγια μας… Που τα χάσαμε βέβαια, αλλά για λάθος λόγους. Είναι αυτό ντύσιμο για να πάει η Ζέτα του Μy Style Rocks για κοκτέιλ στη Μύκονο; Σαν ονειροπαγίδα είσαι. Αυτό είναι για να το κρεμάσεις στο μπαλκόνι για τα περιστέρια».

Τέλος, της είπε: «Άσε από πού εμπνεύστηκες; Σου έχει συμβεί κάτι; Ήταν να βάλεις κάτι άλλο και κάτι έγινε κι έβαλες αυτό; Εσύ έπρεπε να φοράς ένα τζιν σορτς, ένα τζιν τοπάκι, να έχεις τα μαλλιά σου γυαλισμένα. Αυτό είναι ένα μπερδεμένο λουκ, που δεν ταιριάζει σε εσένα. Με τζιν δεν ήρθες σε 90 επεισόδια, τώρα βρήκες να έρθεις;».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα