Αιματηρή επίθεση Ρέθυμνο: Με καλυμμένα χαρακτηριστικά ο δράστης – Τον αναζητά η αστυνομία – Αισιόδοξοι οι γιατροί για τον κτηνοτρόφο

Οι θεράποντες γιατροί του ΠΑΓΝΗ όπου πλέον νοσηλεύεται το θύμα ευελπιστούν τις επόμενες ώρες να καταφέρουν να αποσωληνώσουν τον κτηνοτρόφο, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά, ιδιαίτερα στη σπονδυλική του στήλη από σφαίρα του δράστη.

Πιθανόν μάλιστα, ο δράστης ήταν ένας και μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, να είναι μεν ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης, αλλά να υπάρχουν άτομα πίσω από εκείνον, ως ηθικοί αυτουργοί. Η κρυφή κάμερα που υπήρχε στη στάνη του κτηνοτρόφου δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, έναν άνδρα

μεγαλόσωμο που έχει βάλει κάτι σαν κάλτσα στο πρόσωπό του για να κρύβονται τα χαρακτηριστικά του να πυροβολεί τον κτηνοτρόφο και μάλιστα, να φαίνεται να κάνει κάτι στο στόμα του, που είναι πιθανό να επιδιώκει να του κόψει τη γλώσσα.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ όπως είναι εύλογο, είναι εξονυχιστική, επιδιώκοντας να βρεθεί η άκρη του νήματος αυτής της υπόθεσης που φαίνεται να αποτελεί συνέχεια διαμάχης δύο οικογενειών σε συγκεκριμένο χωριό στο Ρέθυμνο.

Ο άντρες της ΕΛΑΣ που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση με τον 69χρονο κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο και να ρίξουν φως σε όλες τις σκοτεινές πτυχές της, δουλεύουν μεθοδικά και με εντατικούς ρυθμούς.

Η σύζυγος μάλιστα του κτηνοτρόφου, μιλώντας στο Live News στο Mega κάνει έκκληση να βρεθούν οι δράστες.

«Σήμερα τον βάζουν για τραχειοτομή, διότι είναι πρησμένη η γλώσσα του και δεν μπορεί να αναπνέει. Το κράτος να βοηθήσει να πιαστούν οι κακοποιοί. Να μην πάθει άλλο σπίτι ό,τι έχει πάθει το δικό μου. Χωρίς να πειράξουμε. Εμείς δεν έχουμε διαφορές με κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα