Αν και είναι σε…μήνα του μέλιτος, κολύμπησε γύρω από το νησί της Κολοκύθας μέσα σε πέντε ώρες

Όπως αναφέρει το anatolh.com, ο 46χρονος άνδρας από την Αγγλία και ξεκίνησε κολυμπώντας από το Κανάλι της Ελούντας και έκανε το γύρο Κολοκύθας, μια απόσταση σχεδόν 8 ναυτικών μιλίων. Ξεκίνησε στις 8 η ώρα το πρωί και ολοκλήρωσε τη διαδρομή μετά από 5 ολόκληρες ώρες.

Τον συνόδευσε σκάφος από τη Σχολή Θαλάσσιων Σπορ του Γιάννη Καραγεωργόπουλου. Στο σχετικό χάρτη, που ο Mark σχεδίασε στη διάρκεια της προετοιμασίας του, βλέπουμε τα σημεία στα οποία είχε προγραμματίσει τις ολιγόλεπτες στάσεις του, για τη χρήση αντιηλιακού και την ενυδάτωση.

Ο Mark γεννήθηκε στην Αγγλία,

αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αυστραλία. Στα μέρη μας έρχεται για δεύτερη φορά. Η πρώτη φορά ήταν σε νεαρή ηλικία, πριν από 30 χρόνια και είχε μείνει κοντά στο Τσιφλίκι της Ελούντας.

Τη φορά αυτή, σε περίοδο μήνα του μέλιτος, διαμένει στο ξενοδοχείο Elounda Palm. «Οι θαλάσσιες συνθήκες ήταν εξαιρετικές, καθώς η θερμοκρασία του νερού, γύρω στους 25 βαθμούς, ήταν η ιδανική» ανάφερε ο τολμηρός κολυμβητής στο Γιάννη, σε σχετική ερώτηση που του έκανε, μετά την ολοκλήρωση, για τις δυσκολίες του εγχειρήματος.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
…μήνα, Κολοκύθας,…mina, kolokythas