Άνδρας δημιούργησε ξεχωριστή σχέση με μια αλεπού που έσωσε – Τώρα θέλει να τον αγκαλιάζει κάθε μέρα

Ένας 74χρονος άνδρας έχει δημιουργήσει μια απίστευτα φιλική σχέση με μια αλεπού που έσωσε και τώρα θέλει να τον αγκαλιάζει κάθε μέρα.

Το μικρό μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Nuneaton και του Warwickshire της Αγγλίας πριν από επτά χρόνια σε πολύ άρρωστη κατάσταση.
Ο Geoff Grewcock πιστεύει ότι είχε δηλητηριαστεί και πέρασε τον επόμενο χρόνο φροντίζοντάς την για να επανέλθει στην υγεία της, αφού της έδωσε το όνομα Sweep.

Δυστυχώς, ως αποτέλεσμα, αποτυπώθηκε πάνω του και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη φύση. Έτσι, τώρα η Sweep περνά τη ζωή της με πολλά άγρια ζώα που αναρρώνουν

στο καταφύγιο.

«Η Sweep είναι μια τόσο αξιαγάπητη, φιλική αλεπού», δήλωσε ο Geoff, ο ιδιοκτήτης του κέντρου στο Nuneaton της Αγγλίας.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να της δώσουν ένα χάδι, αλλά είναι σίγουρα πιο κοντά σε μένα και επιμένει να κάνουμε μια αγκαλιά κάθε μέρα».

«Νομίζω ότι είναι ο τρόπος της να λέει ευχαριστώ για όλη την φροντίδα που της παρέχουμε».

«Όταν την πήραμε για πρώτη φορά, δεν πιστεύαμε ότι υπήρχαν πολλές ελπίδες. Ήταν τόσο ληθαργική και άρρωστη που έπρεπε να την ταΐζω με μπιμπερό για μήνες και ξενυχτούσα κάνοντας της ενέσεις με φυσιολογικό ορό».

Θέλεις τα σημαντικότερα νέα της ημέρας στο e-mail σου;

Κάνε εγγραφή στο newsletter του newsbomb.grΕΓΓΡΑΦΗ

«Ευτυχώς, μετά από φαρμακευτική αγωγή και λίγη καλή φροντίδα, τα κατάφερε και τώρα είναι εδώ επτά χρόνια αργότερα».

Ένας content creater για την άγρια φύση με έδρα το Λονδίνο, ο James Cook, επισκέφθηκε το καταφύγιο τον Ιούνιο και απαθανάτισε την εκπληκτική σχέση του παράξενου ζευγαριού.

«Η Sweep είναι εντελώς ερωτευμένη με τον Geoff», δήλωσε ο 30χρονος. «Το ζευγάρι ήταν αγκαλιά για περίπου 10 λεπτά όταν ήμουν εκεί».

«Ήταν τόσο γλυκό να βλέπεις μια αλεπού από τόσο κοντά, κάτι που είναι σπάνιο αν σκεφτείς ότι δεν είναι προορισμένες για κατοικίδια».

newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα