Απέκτησε απινιδωτή το γήπεδο Σφακίων

Με ένα φορητό απινιδωτή και ένα διαδραστικό πίνακα εξοπλίστηκε πρόσφατα  το Δημοτικό γήπεδο Σφακίων.

Πρόκειται για ένα  χρόνιο αίτημα της τοπικής αθλητικής κοινωνίας και του Α.Γ.Σ.Σφακίων ο οποίος με ανακοίνωσή του θέλησε να ευχαριστήσει την Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Δήμου Σφακίων και την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Σφηνιά Αφροδίτη για τις ενέργειές τους προκειμένου το γήπεδο στο Φραγκοκάστελο να διαθέτει δυο σημαντικά εργαλεία για την ασφάλεια και την εκπαίδευση των αθλητών.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Γ.Σ.Σφακίων θέλει

να ευχαριστήσει δημόσια την Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Δήμου Σφακίων και την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Σφηνιά Αφροδίτη, για τον εξοπλισμό του Δημοτικού Γηπέδου Σφακίων με ένα φορητό απινιδωτή και ένα διαδραστικό πίνακα, ώστε πέρα από την ασφάλεια των μικρών και μεγάλων αθλητών μας, να είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε περισσότερα αθλητικά εκπαιδευτικά ερεθίσματα!!!

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα μας που καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδέοντας ακόμα μια φορά τον Αθλητισμό με την Παιδεία!!!
Με αφορμή τα παραπάνω, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε συνολικά την απερχόμενη δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία, με συνδιοργανώσεις πολλαπλών αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά και την κάθε είδους βοήθεια που μας προσέφερε, για την ανάπτυξη του Αθλητισμού στα Σφακιά μας!!!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή κ δημιουργική περίοδο στην νέα δημοτική αρχή και ευελπιστούμε να συνεχίσει την στήριξη της, στον Αθλητισμό του τόπου μας!!!

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα