Χανιά: Ιερέας φέρεται να κακοποιούσε τη σύζυγό του επί δεκαετίες – Τα παιδιά τους αποκάλυψαν την υπόθεση

Την κακοποίηση της ίδια της της μητέρας, 64 ετών από τον πατέρα της συνταξιούχο ιερέα 74 ετών σε περιοχή της Κισάμου στα Χανιά κατήγγειλε στις 20 Ιουλίου στην αστυνομία η κόρη του ζευγαριού, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας, επιβεβαίωσαν τα συμβάντα. Η ίδια μάλιστα η κόρη κατήγγειλε την ίδια ημέρα λεκτική απειλή (μέσω τηλεφώνου) του πατέρα της προς εκείνη, αφού ο ιερέας είχε μάθει ότι τα παιδιά γνώριζαν τα όσα βίωνε η μητέρα τους.

Με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας της

μητέρας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Χανίων, έγιναν γνωστά στα παιδιά τα όσα βίωνε η σύζυγός του ιερέα από τον ίδιο με κακοποιητικές πράξεις εις βάρος της και μάλιστα επί δεκαετίες!

Η υπόθεση εν τέλει πήγε στα δικαστήρια, με την προσωρινή απόφαση να αναφέρει ότι ο ιερέας απαγορεύεται να πλησιάζει τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχουν γίνει γνωστά στην αστυνομία συμβάντα υπέρμετρης κακοποίησης της συζύγου από τον ιερέα που, πιθανότατα, ζήλευε υπέρμετρα την 64χρονη και αυτό τον οδηγούσε στο να τη χτυπάει, να την καθυβρίζει και να έχει βίαιη συμπεριφορά απέναντι της.

Η υπόθεση έχει λάβει τη νομική οδό ενώ την υπόθεση ερευνούν με προσοχή οι Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Ιερέας,chania, iereas