Χανιά: Συνεχίζεται με επιτυχία το Porsche on Tour

Οι επισκέπτες έχουν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρουν τα τέσσερα αυτοκίνητα που φιλοξενούνται στον χώρο με test drive ή δια ζώσης παρουσίαση μέσω των συνεργατών της εταιρείας.

Μάλιστα όσοι έχουν οδηγήσει ένα ή περισσότερα από τα μοντέλα οχημάτων δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την μοναδική εμπειρία που τους προσφέρει η Porsche.

Κάθε μοντέλο και ξεχωριστή οδηγική συγκίνηση.

Κάθε πληροφορία εντυπωσιακή

για τους επισκέπτες κατόχους και μη μιας Porsche.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία πραγματοποιεί έξοδο με τέτοιο event στην Κρήτη,και οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι άνθρωποι της εταιρείας δείχνουν δικαιωμένοι από την επιλογή αλλά και την προετοιμασία που προηγήθηκε.

Macan και Taycan μπορεί να είναι ο φρέσκος αέρας της μπράντας παγκοσμίως,αλλά το Cayenne και η Panamera, οι σταθερές αξίες για τους λάτρεις της Porsche.

Οδηγήσαμε και τα δύο μοντέλα που επιθυμούσαμε και πραγματικά τόσο η Panamera όσο και η Taykan μας άφησαν άφωνους όχι μόνο με τις δυνατότητες τους, αλλά και με την αίσθηση που σου αφήνουν συνολικά αν πιάσεις το τιμόνι και πατήσεις τα πετάλια (μιας και τόσο το γκάζι όσο και τα φρένα) δεν έχουν προηγούμενο και μέτρο σύγκρισης με κάθε αντίστοιχο όχημα αυτής της κατηγορίας.

Το Porsche on Tour συνεχίζεται στα Χανιά ως και την Κυριακή (11:00-20:00) με την συμβολή των συνεργατών της εταιρείας να είναι επίσης καθοριστική στην επιτυχία που καταγράφει για το κοινό.

ΚΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα