Χανιά: Το απόλυτο yard menu για γκουρμέ σάντουιτς και δροσιστικά κοκτέιλ

Το Oniros Lounge Resto, γίνεται η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού και το νέο σημείο συνάντησης στα Χανιά, για εξαιρετικό φαγητό αλλά και ποτό.

Από το πρωί, η μέρα ξεκινά υπέροχα στο Oniros Lounge Resto!…

Ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε τον καφέ ή το χυμό σας με τη συνοδεία πλούσιου πρωινού και με θέα το λιμάνι της Σούδας και την όμορφη πλατεία της.

Αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι αργά το απόγευμα, εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα λαχταριστό και παράλληλα χορταστικό brunch,

που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ξανά…

Εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο και φαντασία, αναδεικνύοντας νέους γευστικούς συνδυασμούς και ισορροπίες. Για να απογειώσουν το σάντουιτς ή μπρουσκέτα της επιλογής σας!

Ιδιαίτερη θέση έχουν τα αλλαντικά από αυτόχθονες ελληνικές φυλές όπως ο μαύρος χοίρος και το καλλαρυτικο πρόβατο, τα οποία μπορεί κάνεις να δοκιμάσει σε σάντουιτς, σε πολλές παραλλαγές και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Βιετναμέζικη μπαγκέτα με ρικότα και semi dry salami, φοκάτσια με cottage cheese και ζαμπόν κόκορα, μοναστηριακό με πέστο μπελτέ, μελιτζάνα και προσούτο προβατίνα, αποτελούν πρόκληση για κάθε ουρανίσκο. Αλλά έχει και συνέχεια… όπως κρουασάν με τσαλοφούτι, γραβιέρα και μπέικον ωμοπλάτης ή μπαγκέτα με αγγούρι τουρσί, κρέμα μανιτάρι και βόειο προσούτο.

Πανδαισία γεύσεων από τον καταξιωμένο σεφ Νίκο Καραθάνο που για ακόμα μια φορά επιμελείται το μενού του Oniros και αναδεικνύει τις σύγχρονες ελληνικές γεύσεις.

Ταυτόχρονα μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραίο κοκτέιλ, συνοδεύοντας το με διάφορες μπρουσκέτες της αρεσκείας σας.

Το yard menu του Oniros Lounge Resto, μας φτιάχνει το καλοκαίρι και μας περιμένει για νέες γευστικές προκλήσεις! Δοκιμάστε το…

ONIROS LOUNGE RESTO
Πλατεία Σούδας, Χανιά
Τηλ.: 2821 601049

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά,chania