Χωρίς τέλος η επικίνδυνη οδήγηση στον ΒΟΑΚ: Τρία αυτοκίνητα έκαναν προσπεράσεις από τα δεξιά (βιντεο)

Δεν έχει τέλος η απρόσεκτη οδήγηση στον ΒΟΑΚ κατά μήκος ολόκληρης της Κρήτης, με την πρωτιά, ωστόσο, να φαίνεται πως έχουν τα Χανιά.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο Flashnews.gr, λίγες μόνο ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που συγκλόνισε το νησί και ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά, κοντά στον κόμβο

Πλατανιά, τρία διαδοχικά αυτοκίνητα πραγματοποιούσαν προσπεράσεις από τα δεξιά, χωρίς να ενδιαφέρονται για κανονισμούς και οδηγική συμπεριφορά.

«Μέσα στο αυτοκίνητο είχα και το 3 μηνών παιδί μας. Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κάνω εκείνη την στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο ίδιος.

Σε έναν ΒΟΑΚ που είναι ήδη αρκετά προβληματικός και σε έναν τόπο γνωστό για τους θανάτους οδηγών στην άσφαλτο, είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν οι τρεις αυτοί οδηγοί να μην αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο μίας τέτοιας προσπέρασης.

Πάντως, για του λόγου το αληθές, τα αυτοκίνητα φαίνεται πως ήταν ενοικιαζόμενα και ενδεχομένως οι οδηγοί να ήταν τουρίστες, με τον αναγνώστη, μάλιστα, να αναρωτιέται αν στον τόπο τους θα πραγματοποιούσαν τέτοιες παραβάσεις.

Άραγε, ο προορισμός θα… φύγει από τη θέση του, αν καθυστερήσουν πέντε λεπτά παραπάνω;

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΟΑΚ, Τρία,voak, tria