Δύο νέες διακρίσεις για την χανιώτικη εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ

Η χανιώτικη εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει δύο νέα βραβεία στα Sales Excellence Awards 2024, συναγωνιζόμενη μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας. Το πρώτο βραβείο αφορά την κατηγορία βιομηχανικού εμπορίου όπου απέσπασε το Silver βραβείο για τις Β2Β πωλήσεις, ενώ το δεύτερο αφορά την κατηγορία Ανάπτυξης Εξαγωγών όπου απέσπασε το Bronze βραβείο. Μέχρι τώρα έχει αποσπάσει

4 βραβεία στην κατηγορία των εξαγωγών, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και τη συνέπεια της εταιρείας στους συνεργάτες της και στο εξωτερικό, με ένα δίκτυο πωλήσεων που αγγίζει τις 110 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Η κατάκτηση των δύο νέων βραβείων, αποτελεί αδιάσειστη μαρτυρία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, της αφοσίωσης αλλά και του πάθους που τη διακρίνει.

Τα βραβεία παρέλαβαν, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Anassa City Events στην Αθήνα, η κα Παρέσσα Σαββουλίδου, Υπεύθυνη εγχώριας αγοράς και διακινήσεων Κ.Δ. Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος και η κα Σοφία Σαββουλίδου Υπεύθυνη Εξαγωγικής Δραστηριότητας Κ.Δ. Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος, εκπροσωπώντας το Τμήμα Εξαγωγών της εταιρείας.

Μέσα από ανακοίνωση της, η ΜΟΒΙΑΚ ευχαρίστησε τόσο τα μέλη όσο και τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση που δείχνουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εδώ και 47 χρόνια.

Δείτε όλη την δραστηριότητα της εταιρείας στις σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στο website της, mobiak.com

Keywords
Τυχαία Θέματα