Η αποστολή για Νέα Σμύρνη – Στη Βάρη η τελευταία προπόνηση

Χωρίς προβλήματα και απουσίες θα παραταχθούν τα Χανιά αύριο (29/9, 12:00) στη Νέα Σμύρνη όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει άπαντες στη διάθεσή του για την δύσκολη μάχη με τον Ιστορικό και την δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Η αποστολή των Χανίων αναχώρησε

χθες για την Αθήνα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της Athens Kallithea στη Βάρη.

Η αποστολή:

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Athens Kallithea στη Βάρη, ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί αύριο (29/9, 12:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

To πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Σαφαρίκας, Αρτουντουάγκα, Παχής, Προβυδάκης, Μπορταγκαράι, Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Μουνάφο, Κυριακίδης, Λιάτσος, Βόρφι, Πρεβεζιάνος, Λεμονής, Τσέλιος, Μάλτσι, Κόλα, Μανουσάκης, Πινακάς

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί την ΠΑΕ Athens Kallithea για την ευγενική παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεών της, όπου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα