Η εταιρεία Motor Oil δώρισε νέους υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Βουβά στα Σφακιά

Η εταιρεία του ομίλου Βαρδινογιάννη, Motor Oil ανταποκρινόμενη στο αίτημα των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων του δημοτικού σχολείου Βουβά, στα Σφακιά, προχώρησε στην παραχώρηση έξι νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών για την αίθουσα πληροφορικής του σχολείου με στόχο την κάλυψη των αναγκών των μαθητών.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με αφορμή τη δωρεά, προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τη

εταιρεία Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη, όπου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου μας και δώρισε 6 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου τοποθετήθηκαν στην αίθουσα πληροφορικής για την κάλυψη των αναγκών των μικρών μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βουβά Σφακιων.

Η ανιδιοτελής διαχρονική κοινωνική προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς τη παιδεία, μας αποδεικνύει την διάθεση της για πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο που αντλεί την καταγωγή της.
Κάθε ευγενική χορηγία που έχει ως αποδέκτες τα παιδιά, αποτελεί σημαντική ευεργεσία αποδίδοντας τα οφέλη και τους καρπούς στον καθημερινό αγώνα τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!»

Keywords
Τυχαία Θέματα