Λαμπερή βραδιά εγκαινίων για το νέο κατάστημα της «CORGRES ΣΤΑΓΑΚΗΣ» στα Χανιά (φωτο βίντεο)

Με κάθε επισημότητα και με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος «CORGRES ΣΤΑΓΑΚΗΣ» στα Χανιά.

Μετά από 11 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στην τοπική αγορά με ένα κατάστημα που αγάπησαν και στήριξαν όλοι οι Χανιώτες -το “ecoδομή Σταγάκης”-, η οικογένεια ανοίγει μια νέα επιχειρηματική

σελίδα στα Χανιά με το νέο «CORGRES ΣΤΑΓΑΚΗΣ» στην Λεωφόρο Καραμανλή 160.

Μια βραδιά η οποία εξελίχθηκε σε πραγματικό party με περισσότερους από 700 καλεσμένους να δίνουν το κεφάτο παρόν, ανάμεσά τους πλήθος επαγγελματιών της κατασκευής, της αρχιτεκτονικής και του design της πόλης, αλλά και εκπροσώπων της δημοτικής και άλλων τοπικών αρχών.

To happening εγκαινίων που οργανωτικά επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Αγγελική Χαραλαμπάκη του inTOWN Chania Freepress Magazine, πλαισίωσαν η Γωγώ Καληδονάκη στην παρουσίαση, ο DJ Ανδρέας Γραμμένος στη μουσική και οι Pathos Greece σε μια εξαιρετική live παράσταση βιολιού.

Το πλούσιο catering είχε την υπογραφή Bourakis Restaurant, για τα γλυκά φρόντισε ο φούρνος του Βενέτη, το “Herbie the mobilebar” σέρβιρε τα ποτά και τα cocktails, ενώ οι Μέμα & Νότα Δρίτσα επιμελήθηκαν την εντυπωσιακή διακόσμηση

Ο Μιχάλης Σταγάκης για το νέο επιχειρηματικό βήμα της οικογένειας του τονίζει ότι «είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο κατάστημα των Χανίων. Είναι ένα νέο βήμα για εμάς, ένα νέο ξεκίνημα για τον νομό Χανίων αν και έχουμε παρουσία περίπου 12 χρόνια εδώ. Με την στήριξη της αγοράς μπορέσαμε και κάναμε αυτό το επόμενο βήμα με μια καινούργια, σύγχρονη έκθεση με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στα πλακάκια και στα είδη υγιεινής όπως και στην επεξεργασία τους. Έχουμε μια αρκετά σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας στο Ρέθυμνο που δίνει προϊόν σε όλη την Ελληνική αγορά. Στις υπηρεσίες μας προσφέρουμε την επεξεργασία, την τοποθέτηση και την εμπορία του προϊόντος δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στον πελάτη».

Με τη σειρά της η Βαγγελιώ Σταγάκη αναφέρει ότι « σήμερα είναι τα εγκαίνια μας! Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε και είναι μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια. Μεταφερθήκαμε σε ένα καινούργιο κατάστημα, 1000 τετραγωνικών στην Λεωφόρο Καραμανλή από τον κόμβο Μουρνιών που βρισκόμασταν. Είμαστε 13 χρόνια παρών στην αγορά των Χανίων και συνολικά 45 χρόνια στο κομμάτι της οικοδομής. Θέλω να ευχηθώ στα καλύτερα που έρχονται».

Το νέο κατάστημα CORGRES Σταγάκης

Οι υπερσύγχρονες άνετες, εγκαταστάσεις τους νέου καταστήματος της CORGRES φιλοξενούν μια πλήρη έκθεση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής σε έναν εκθεσιακό χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων, δίνοντας την δυνατότητα στους Χανιώτες να εντοπίσουν ότι ακριβώς ψάχνουν για το σπίτι των ονείρων τους και μάλιστα σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

Στους νέους χώρους, ο επισκέπτης θα έχει πλέον τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε μια ολοκληρωμένη έκθεση με πολλαπλάσιες επιλογές στη διάθεσή του.

Εδώ, θα μπορεί να δει από κοντά και να επιλέξει από μια τεράστια συλλογή πλακιδίων Slab, Mega Slab, Ειδών Υγιεινής, Επενδύσεων και Πετρωμάτων.

Με μακρά πορεία στις εισαγωγές και στο εμπόριο, η CORGRES δραστηριοποιείται παράλληλα στην κατασκευή και επεξεργασία των SLAB προσφέροντας τη δυνατότητα εξειδικευμένων κατασκευών για απαιτητικές εφαρμογές σε κουζίνες, πάγκους, τραπέζια, σκάλες, σχάρες, επιχείλια πισίνας κ.α

Οι άνθρωποι της CORGRES Σταγάκης θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια και πληροφορία, έτοιμοι να σας προτείνουν ιδέες, λύσεις και προϊόντα για κάθε συμβατική ή και εξειδικευμένη εφαρμογή.

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά των εγκαινίων

Keywords
Τυχαία Θέματα