Μ. Ντουντουλάκης: Το μουσείο αλιείας να γίνει το επίκεντρο των εκδηλώσεων στο Κολυμβάρι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σε μια πρόταση αξιοποίησης του μουσείου αλιείας στο Κολυμβάρι προχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης, Συγκεκριμένα όπως προτείνει σε επιστολή που απέστειλε προς φορείς του τόπου το μουσείο αλιείας να λειτουργήσει ως το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Κολυμβάρι. Παράλληλα στην ίδια επιστολή καλεί τους φορείς να πάρουν θέση για την λειτουργία του μουσείου και να προχωρήσουν σε ενέργειες ώστε να συνεχίσει να υπάρχει.

Συγκεκριμένα

ο κ. Ντουντουλάκης αναφέρει «η μείζων Αντιπολίτευση του Δήμου Πλατανιά προτείνει να δοθεί ξανά ζωή στο απολύτως παραμελημένο, από την τωρινή Δημοτική Αρχή, Μουσείο Αλιείας στο Κολυμβάρι, ευθύς εξ’ αρχής από την ιστορική ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, στήνοντας την εξέδρα των εκδηλώσεων στον ευρύτερο χώρο του Μουσείου, για συμβολικούς λόγους, ως απαρχή για την ανάδειξη, αξιοποίηση και τη δρομολόγηση της ανακαίνισής του, σε όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Πλατανιά, σύμφωνα με το όραμα των μετόχων και όλων αυτών που συνείσφεραν διαχρονικά και κοπίασαν για τη δημιουργία του.

Οι Βουλευτές, οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, καλούνται να πάρουν ευθέως θέση για το Μουσείο Αλιείας και για τα σενάρια πώλησής του, πριν καταρρεύσει, δηλώντας ξεκάθαρα αν επιθυμούν το Μουσείο αυτό να υπάρχει και να αποτελεί πόλο έλξης, δεδομένου ότι βρίσκεται σε ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη τουριστική περιοχή – και είναι το μοναδικό του είδους του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουντουλάκης, Κολυμβάρι, 28ης Οκτωβρίου,ntountoulakis, kolymvari, 28is oktovriou