Οι ομάδες και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου αποχαιρετούν τον Γιώργο Βούρβαχη

Οι ομάδες και οι παράγοντες των Χανίων και όχι μόνο, σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετούν τον Πρόεδρο εκδίδοντας συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκφράζοντας την απέραντη θλίψη τους.

Η Ε.Π.Σ. Χανίων

Η ΕΠΣ Χανίων και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και η κοινωνία των Χανίων θρηνεί την απώλεια του εμβληματικότερου εκ των ανθρώπων της, του επί σχεδόν 30 έτη Προέδρου της ΕΠΣ, του ανθρώπου που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι

της Ελλάδος.

Ο Γιώργος Βούρβαχης υπήρξε μια πολυσχιδής προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του εκτός από το ποδόσφαιρο του τόπου και στην κοινωνία των Χανίων την οποία υπηρέτησε σε όλη του την ζωή τόσο με την ιατρική του ιδιότητα όσο και με την πολιτική του δράση.

Καλό ταξίδι Γιώργο.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ψήφισμα Ε.Π.Σ. Χανίων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Χανίων, στο άκουσμα της απώλειας του επί σειρά ετών πρώην προέδρου της Ενωσης, Βούρβαχη Γεωργίου, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια.
2.Παραστεί σύσσωμη στην εξώδιο ακολουθία.
3.Τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.
4.Κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Χανίων.

Η ΕΠΟ

Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΟ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Βούρβαχη, πρώην προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Ο Γ. Βούρβαχης γεννήθηκε το 1950, τη χρονιά που ιδρύθηκε και η ΕΠΣ Χανίων, στην ηγεσία της οποίας εξελέγη για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Ο εκλιπών ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Χανίων.

Η ΠΑΕ Χανιά

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και οδύνη τον Γιώργο Βούρβαχη. Μία ξεχωριστή και φωτεινή προσωπικότητα, που τίμησε και υπηρέτησε με αφοσίωση, σθένος και όραμα το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ως Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, οδήγησε το ποδόσφαιρο του τόπου μας στο δρόμο της ανάπτυξης και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Εξίσου σημαντική, όμως, ήταν η προσφορά του και στην τοπική κοινωνία, ως εξέχον μέλος της ιατρικής κοινότητας, καθώς και μέσω της ενασχόλησής του με τα κοινά.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την απώλεια του Γιώργου Βούρβαχη
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εξέδωσε το ακόλουθο ομόφωνο ψήφισμα αναφορικά με την απώλεια του Γιώργου Βούρβαχη.
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του ιατρού Γιώργου Βούρβαχη, ενός επιφανούς μέλους της χανιώτικης κοινωνίας που ασχολήθηκε με σοβαρότητα, εντιμότητα και συνέπεια με τα κοινά της πόλης μας.
Ο Γιώργος Βούρβαχης, από όποια θέση και αν διετέλεσε, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων, Πρόεδρος του Δ.Σ Δημοτικού Γηροκομείου, Πρόεδρος των ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων, Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, αλλά και ως επιστήμονας, υπήρξε αφοσιωμένος στην προσφορά του, προς τον συνάνθρωπο και προς την κοινωνία των Χανίων.
Θα τον θυμόμαστε πάντα ως μια εξέχουσα μορφή στον χώρο της ιατρικής, της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής αλλά και αθλητισμού..
Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια».
Στο εν λόγω ψήφισμα επισημαίνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων:
1. «Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του ιατρού, Γιώργου Βούρβαχη. Ο εκλιπών με την προσωπική και πολιτική του στάση υπηρέτησε με εντιμότητα, και συνέπεια τον τόπο μας.
2. Διατυπώνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημάρχου, των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και όλων των Δημοτικών Συμβούλων στην οικογένειά του.
3. Θα παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία και στην ταφή του εκλιπόντος.
4. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Ο Γρανίτης

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Βούρβαχη.
Υπήρξε ένας μεγάλος εργάτης του χανιώτικου ποδοσφαίρου που το υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση επί πολλά χρόνια. Του οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Βούρβαχη για την απώλειά του. Ο Γιώργος Βούρβαχης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου

Τα Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού, της Ε.Θ.Κ. και των Λεόντων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ακρωτηρίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του επί σειρά ετών προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Γιώργου Βούρβαχη.

Ο Νέος Κισσαμικός

Το ΔΣ του Νέου Κισσαμικού , το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων , κου Γιώργου Βούρβαχη , για τον απροσδόκητο χαμό του . Ο κ. Γιώργος υπηρέτησε και συγχρόνως ταυτίστηκε με το Χανιώτικο ποδόσφαιρο για παραπάνω από δυο δεκαετίες . Καλό σας ταξίδι Πρόεδρε !

Ο Μινώταυρος

Το σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή και πιο θερμά του συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός της απώλειας του Γιώργου Βούρβαχη ο οποίος υπηρέτησε με πίστη, αφοσίωση και αγάπη το χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Η είδηση του θανάτου του αποτελεί ένα θλιβερό γεγονός που προκαλεί σοκ.
Καλό ταξίδι πρόεδρε…

Ο Ικαρος Μουρνιών

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του επί σειρά ετών προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη. Ακούραστος υπηρέτης του χανιώτικου ποδοσφαίρου με τεράστια προσφορά στο χώρο. Καλό ταξίδι κύριε Γιώργο, καλό ταξίδι πρόεδρε…

Ο Ηρακλής Νεροκούρου

Ο Α.Ο.Ηρακλής Νεροκούρου εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Βούρβαχη. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του επι σειρά ετών προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, που άφησε ανεξίτηλο το έργο του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η Παλαιόχωρα

Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη. Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Γυμναστικός Σκοπευτικός Σύλλογος Ιδομενέας Γαλατα 1908

“Φεύγει” ένας φίλος, ένας σπάνιος εργάτης του χανιώτικου ποδοσφαίρου, μια μεγάλη προσωπικότητα του τόπου μας…
Παραμείναμε πιστοί στο πλάι σου μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ημασταν πάντα υπέρμαχοι των θέσεων σου για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτέλεια και την αγάπη σου για όλα τα σωματεία, ανεξάρτητα ποια ήταν μαζί σου και ποια όχι και το μεράκι σου για να μπορέσει το ποδόσφαιρο μας να μεγαλώσει.
Αυτή ήταν η έννοια και η ανησυχία σου.
Ο τρόπος που αποχώρησες από την ΕΠΣ Χανίων δεν ήταν αυτός που σου άρμοζε. Ξέρουμε πόσο σε πλήγωσε…
Ξεχωριστό γεγονός για μας θα παραμείνει ότι η τελευταία απονομή κυπέλλου που έκανες, ήταν στο σωματείο μας, τον Ιδομενέα, στον οποίο παρέδωσες το τρόπαιο του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας τη σεζόν 2018-19.
Λυπούμαστε που δεν πρόλαβες να κάνεις πράξη την φιλοδοξία που είχες και να κατέβαινες εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων για να διεκδικήσεις για άλλη μια φορά την προεδρία.
Για μας, “φεύγει” ένας φίλος, ένας άνθρωπος από τους σπάνιους εργάτες του χανιώτικου ποδοσφαίρου και μια μεγάλη προσωπικότητα του τόπου μας.
Γιώργο Βούρβαχη, σ’ ευχαριστούμε για όσα έκανες για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, για τη συμπάθεια σου προς το σωματείο μας και σου ευχόμαστε εκεί που πας να γαληνέψει η ψυχή σου…

Ο Κρητικός Αστέρας

Στο άκουσμα της απώλειας του Γιώργου Βούρβαχη η ομάδα του Κρητικού Αστέρα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και την υποστήριξη της προς την οικογένειά και τους οικείους του.
Τα Χανιά και το Χανιώτικο ποδόσφαιρο σήμερα θρηνούν για την απώλεια του ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά είτε από την θέση του επί 25 έτη ως προέδρου της ΕΠΣΧ είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδημάρχου.
Επιπλέον η ομάδα του Κρητικού Αστερα, μην λησμονώντας την ιστορία της, θρηνεί την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου καθώς ο εκλιπών υπηρέτησε την ομάδα μας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως γενικός αρχηγός.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

O Ηφαιστος

Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΧΑΝΙΩΝ εκφράζουν την θλίψη τους, για τον πρόωρο χαμό του επί σειρά ετών πρόεδρου της ΕΠΣΧ Γ. Βούρβαχη. Συλλυπητήρια στους οικείους του, καλό παράδεισο να έχει.

Η Θύελλα Καλαθενών

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ. Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια το χανιώτικο ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο έργο και μια σπουδαία κληρονομιά. Η συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και η αγάπη του για τον τόπο θα μείνουν αξέχαστες.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο Γιώργος Βούρβαχης θα παραμείνει πάντα στη μνήμη μας ως ένας σπουδαίος ηγέτης και φίλος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ποσειδώνα Τσικαλαριών εκφράζει βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Γεώργιου Βούρβαχη. Ανεξίτηλο θα μείνει το έργο του για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Καλό ταξίδι πρόεδρε.

Ο Αρης Σούδας

Από το Δ.Σ., τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Άρη Σούδας εκφράζονται τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Βούρβαχη για την απώλειά του.
Ο Γιώργος Βούρβαχης υπηρέτησε με αφοσίωση το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο επί σειρά ετών από τη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ.Χανίων.
Καλό του ταξίδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Απόλλων Αγ.Ιωάννη

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Βούρβαχη, η απώλεια του οποίου αποτελεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για όλους μας. Ανεξίτηλο θα μείνει το έργο του για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Αποχαιρετάμε τον Γιώργο Βούρβαχη με συγκίνηση.
Καλό ταξίδι…

Η Ιωνία 2000

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΙΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για την απώλεια του επί σειρά πολλών ετών πρώην προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη.
Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Σταύρος Χατζηδημητρίου υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του στο Δ.Σ. της Ενωσης.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η Δόξα Παχιανών

Το Δ.Σ. της Δόξας Παχιανών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του επί σειρά πολλών ετών πρώην προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη.
Το ποδόσφαιρο των Χανίων και ευρύτερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο μετά από την οδυνηρή αυτή απώλεια.
Θα τον θυμόμαστε με αγάπη, για την αφοσίωσή του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Καλό ταξίδι πρόεδρε…

Ο Τάλως Λενταριανών

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιώργο Βούρβαχη, έναν ιστορικό παράγοντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων. Η πολύχρονη προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό και η αφοσίωσή του στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Το χανιώτικο ποδόσφαιρο χάνει έναν σπουδαίο άνθρωπο, αλλά η μνήμη και το έργο του θα παραμείνουν ζωντανά.
Αιωνία του η μνήμη.

Συλλυπητήρια δήλωση βουλευτή Χανίων Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην αντιδημάρχου Χανίων και πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη.
Ως γιατρός, ο Γιώργος Βούρβαχης υπηρέτησε τον συνάνθρωπο του, ως αιρετός την Τοπική Αυτοδιοίκηση με διαδοχικές θητείες και ως πρόεδρος της ΕΠΣ τον χανιώτικο αθλητισμό για πολλά χρόνια. Όλη του αυτή η δημόσια διαδρομή και η παρουσία του στα κοινά, χαρακτηρίστηκαν από την πολιτική του συνέπεια, την ευπρέπειά του και τη διάθεσή να προσφέρει στα Χανιά που τόσο αγαπούσε. Προσωπικά σήμερα αποχαιρετώ τόσο έναν καλό οικογενειακό φίλο όσο και ένα δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας με πολυετή και σημαντική προσφορά από κάθε θέση που υπηρέτησε.
Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Ψήφισμα Ιατρικού Συλλόγου Χανίων

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΡΒΑΧΗ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του εκλιπόντος .

2ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του , στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας Χανίων

3ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο .

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά

Η αθλητική οικογένεια από σήμερα είναι πτωχοτερη, με την απώλεια του Ανθρώπου, του ιατρού ,του παράγοντα, του προέδρου,του φίλου μας
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά ο πρόεδρος Σπύρος Λιόλιος και το ΔΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο αθλητικό στερέωμα των Χανίων και της Χώρας μας που πίστα υπηρέτησε
Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Πρόεδρε Γιώργο Βουρβαχη

Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, για το θάνατο του Γεωργίου Βούρβαχη

Με αφορμή το θάνατο του ιατρού Γεώργιου Βούρβαχη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Έφυγε από την ζωή, ένας πραγματικός φίλος. Με το Γιώργο Βούρβαχη, πέραν της μακράς φιλίας που μας συνέδεσε, συμπορευτήκαμε αυτοδιοικητικά και θητεύσαμε μαζί στο Δήμο Χανίων. Μοιραστήκαμε ένα κοινό όραμα για την πόλη των Χανίων, καθώς και τις μεγάλες αγωνίες αυτού του εγχειρήματος. Τόσο η ιατρική του διαδρομή, όσο και η παρουσία του στα κοινά αλλά και στα αθλητικά δρώμενα, ήταν έντονη και απολύτως επιτυχημένη.

Η απώλεια, είναι σημαντική και το κενό που αφήνει πίσω του «φεύγοντας» ο αγαπητός Γιώργος, μεγάλο και δυσαναπλήρωτο.Ο Γιατρός με τίμησε με τη φιλία του και θα κρατήσει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, ως ένας υπέροχος άνθρωπος. Εκφράζω στην οικογένεια και τους οικείους του, τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣΧ Γιώργος Τριανταφύλλου

Ημέρα θλίψης και πένθους για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Άνθρωπος με στιβαρή προσωπικότητα, γνώσεις κοινωνική ενσυναίσθηση και πολυεπίπεδη προσφορά. Στη πολυετή του πορεία στο τιμόνι της ΕΠΣΧ, βοήθησε σημαντικά και το χώρο της Διαιτησίας. Αποχαιρετούμε με λύπη το “Γιατρό”, όπως όλοι μας τον μάθαμε να τον λέμε. Καλό παράδεισο να έχει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

O πρόεδρος του Μινωταύρου, Γιάννης Σπυριδάκης

Τέλος εποχής για το χανιώτικο ποδοσφαίρο. Η απώλεια του , γιατρού- προέδρου Γιώργου Βούρβαχη, ολοκληρώνει μια εποχή, ισχυρών προσωπικοτήτων με αθλητική , πολιτική, κοινωνική δράση στην πόλη μας…αφού ένας ένας φεύγουν…
Άνθρωπος που ποτέ δεν περνούσε αδιάφορος, που συσποιρωνε γύρω του και εξέφραζε άλλους ανθρώπους.Με εκτόπισμα…που είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του, το παραδεχόσουν. Οι άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου, του οφείλουμε, μεγάλο σεβασμό στην διαδρομή και αναγνώριση στην προσφορά του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του.

sportcaster.gr

Keywords
ομαδες, εν λόγω, για μας, θλίψη, γίγνεσθαι, δραση, συλλυπητήρια, επο, χανια, αφοσίωση, προσφορες, καπη, απσ, team, σοκ, ηρακλης, εκλογες, μνήμη, αρης, νοδε, γεωργιου, πειραιας, κρητη, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων , σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, τελος του κοσμου, νεος παπας, κοινωνια, αυτοδιοικηση, μνήμη, θλίψη, αθλητικα, γηροκομειο, επο, ηγεσια, ηγετης, ιατρικη, ιωνια, παιχνιδια, σθενος, φιλια, αγαπη, ανθρωπος, απολλων, απσ, απωλεια, αφορμη, αφοσίωση, γεγονος, γεωργιου, γίγνεσθαι, δηλωση, δοξα, δρωμενα, ευρω, εν λόγω, εννοια, εποχη, ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο, ετη, ετων, ζωη, θυελλα, ιστορικο, καπη, κυριε, κλιμα, λυπη, λιολιος, μαζι σου, μορφη, νοδε, ομαδα, παντα, οικογενεια, ολα τα παιχνιδια, οραμα, ποδοσφαιρο, πιστη, ποσειδωνας, ψυχη, σεζον, σειρα, συλλυπητήρια, σοκ, στιγμα, σωματειο, τοπικη αυτοδιοικηση, φορα, χωμα, οδυνη, ενωση, για μας, γνωσεις, ειδησης, καρδια, μεινει, μια φορα, σπυρος, ταξιδι, team
Τυχαία Θέματα
Γιώργο Βούρβαχη,giorgo vourvachi