Οι ποινές και η κοροϊδία

Στην Ελλάδα η ανομία και η ατιμωρησία είναι η κορυφαία παθογένεια του κράτους και της κοινωνίας.Και το χειρότερο ότι δεν βάζουμε μυαλό και δεν αλλάζουμε.

Δείτε την είδηση:

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμό σε Ραφήνα, Σαλαμίνα και Πόρο

Δράστης είχε συλληφθεί στις 16 Ιουνίου και του είχε επιβληθεί ποινή με αναστολή!

Και φυσικά το ξανακάνει χωρίς να ξέρουμε

πόσες φορές πριν συλληφθεί την πρώτη φορά το χε ξανακάνει και τι έχει καεί εξ αιτίας του!

Σε κάποιους άλλους επιβάλλονται αστεία πρόστιμα και γελάνε ακόμα και οι πικραμένοι όπως για τον εμπρησμό από τον ηλικιωμένο στην Πεντέλη που οδήγησε στην βιβλική καταστροφή στο Μάτι,την μεγαλύτερη τραγωδία στην χώρα από πυρκαγιά.

Και εντάξει…ο κακός ΣΥΡΙΖΑ με τον νόμο Παρασκευόπουλου ξέρουμε τι έφερε.

Χαλαρές ποινές για μεγάλα εγκλήματα και αποφυλακίσεις.

Οι σημερινοί τι κάνουν για να τα αλλάξουν;

Ας τελειώσουν τα αστεία.

Αν θέλουμε να φτιάξουμε κράτος και όχι να συνεχίζεται το παράλογο που σήμερα ισχύει να κυνηγάμε καστανάδες που δεν έκοψαν απόδειξη χρειάζονται αυτονόητες αποφάσεις και σκληρές ποινές που να λειτουργούν αποτρεπτικά.

Βαριές ποινές φυλάκισης που θα εκτελούνται μέχρι “κεραίας” και δυσβάσταχτα χρηματικά πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ,για να μην πω εκατοντάδες.

Εκτός κι αν πρέπει να ακούσουμε σοβαρά αυτούς που λένε ότι ο κόσμος καίγεται για να έρθει κάθε μορφή ανάπτυξης και επένδυσης οπότε οι αρχιτέκτονες της φροντίζουν να καλύπτουν εκείνους που κάνουν την βρώμικη δουλειά!

“Βαριές καμπάνες” λοιπόν και όχι χαϊδολογηματα στους κάθε λογής δράστες (εμπρηστές,παιδοβιαστές, δολοφόνους, ναρκέμπόρους κλπ)

Το παράξενο επίσης είναι ότι σε αυτήν την κατεύθυνση συνηγορεί και όλη η κοινωνία συνεπώς όποιος το νομοθετήσει θα έχει το 99% του κόσμου,μαζί του.

Ρίξτε φως στα σκοτάδια.

Όλα τα άλλα…λόγια ν αγαπιόμαστε.

Κώστας Συλιγάρδος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι ποινές και η κοροϊδία,