ΠΑΕ Χανιά: Στον σωστό δρόμο και τριάρα στο φιλικό με τον Ηρακλή (φωτο)

Απέναντι στον ισχυρό Ηρακλή οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού επικράτησαν κατά κράτος του Ηρακλή. Ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε τα Χανιά με ενδεκάδα που μεγάλος κορμός της θα αποτελεί την βάση των Χανίων την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα Χανιά προηγήθηκαν μόλις στο 19ο λεπτό

με γκολ του Μάλτση ενώ στο 32′ ο Παχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας με τον Ηρακλή να μειώνει σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νέου μεταγραφικού του αποκτήματος, του Βραζιλιάνου Μιράντα.

Οι ποδοσφαιριστές των Χανίων συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι και στο 53′ ο Κόλα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ηρακλή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Φιλική νίκη με σκορ 3-1 σημείωσε η ομάδας μας η οποία αντιμετώπισε σήμερα, Πέμπτη 22 Αυγούστου, τον Ηρακλή σε αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι.

Ο Δημήτρης Σπανός στο σημερινό φιλικό, τρίτο από την έναρξη της προετοιμασίας, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα, αλλά και να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με τον Μάλτσι, ενώ στο 32’ διπλασίασε τα τέρματά της μετά από προσπάθεια του Παχή. Ο Ηρακλής αντέδρασε και λίγο πριν την λήξη του 35λεπτου μείωσε το σκορ με το απ’ ευθείας φάουλ του Μιράντα. Στο β’ μέρος τα Χανιά πήραν και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων με το γκολ του Κόλα μετά από σουτ έξω από την περιοχή (53′), με το 3-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η 11άδα με την οποία ξεκίνησε η ομάδα μας το φιλικό: Πενταράκης, Στεπίνσκι, Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής, Λεμονής, Κυριακίδης, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Καλογεράκης, Πούλμανς, Κόλα, Μπορταγκαράι, Λυβιάκης, Πλανάκης, Βόρφι, Πρεβεζιάνος, Δασκαλόπουλος

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΕ Χανιά, Ηρακλή,pae chania, irakli