Ποιες είναι οι ιδανικές πόλεις για περπάτημα

Στο πλαίσιο αυτό το Insider Monkey, αποκάλυψε τις καλύτερες πόλεις για περπάτημα το 2024. Μέρη που είναι ιδανικά για ταξιδιώτες που πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουν έναν προορισμό είναι να πηγαίνουν σε τοποθεσίες όπου κάθε βήμα είναι μια περιπέτεια.

Για να καταλήξει στη λίστα, το Insider Monkey χρησιμοποίησε δεδομένα από διάφορες πηγές. Αρχικά, οι αναλυτές αξιοποίησαν τις βαθμολογίες βατότητας στην πόλη από πηγές όπως το Tourlane και το WalkScore.

Στη συνέχεια, χαρτογράφησαν τις αποστάσεις μεταξύ των κορυφαίων

τουριστικών αξιοθέατων. Τέλος, ανέλυσαν δεδομένα της IQAir και δείκτες ασφάλειας από το Numbeo, για να περιορίσουν τη λίστα σε 30 πόλεις.

Φλωρεντία, ΙταλίαΡίγα, ΛετονίαΑμβούργο, ΓερμανίαΠόρτο, ΠορτογαλίαΜαδρίτη, ΙσπανίαΕδιμβούργο, Σκωτία, Η.Β.Ταλίν, ΕσθονίαΣτοκχόλμη, ΣουηδίαΣίδνεϋ, ΑυστραλίαΒοστώνη, ΜασαχουσέτηΆμστερνταμ, ΟλλανδίαΛίβερπουλ, Αγγλία, Η.Β. Μπορντό, Γαλλία Κοπεγχάγη, ΔανίαΚωνσταντινούπολη, ΤουρκίαΜελβούρνη, ΑυστραλίαΠράγα, ΤσεχίαΒουδαπέστη, ΟυγγαρίαΒανκούβερ, ΚαναδάςΜπρίστολ, ΑγγλίαΡέικιαβικ, ΙσλανδίαΜόναχο, ΓερμανίαΤζέρσεϊ Σίτι, Νιου ΤζέρσεϊΛισαβόνα, ΠορτογαλίαΝέα ΥόρκηΣαγκάη, ΚίναΒιέννη, ΑυστρίαΤορόντο, ΚαναδάςΜόντρεαλ, ΚαναδάςΝτουμπάι, ΗΑΕ

tourismtoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιες,poies