Πολεμικές τέχνες: Νέα μεγάλη διάκριση για τον Χανιώτη Γιώργο Ντεσίλβα – Δεύτερος βαλκανιονίκης

Ακόμη μια σπουδαία επιτυχία πρόσθεσε στην καριέρα του ο νεαρός Χανιώτης αθλητής ju jitsu, Γιώργος Ντεσίλβα.

Ο 15χρονος ταλαντούχος μαχητής ου συλλόγου ΚΕΡΙΤΗΣ του Δημήτρη Μαρινάκη, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα jujitsu που διεξήχθη  στο Πιτέστι της Ρουμανίας στις 19-22 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Ντεσίλβας για μια ακόμη φορά απέδειξε πως με όπλα του το ήθος, την εργατικότητα, το πείσμα και τη προσήλωση στο στόχο μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και πως

δεδομένα το μέλλον του ανήκει, αφού συγκαταλέγεται στους πιο ταλαντούχους αθλητές της ηλικίας του στην  Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως μεταξύ πολλών άλλων, ο νεαρός Χανιώτης αθλητής έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου.  Επίσης πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε φτάσει μέχρι την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα jujitsu.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πήραν μέρος 843 αθλητές με 1159 εγγραφές από 22 χώρες, με τη χώρα μας να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον πίνακα του συνόλου των μεταλλίων.

Η χώρα μας είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη αποστολή στο πρωτάθλημα, αποτελούμενη από 126 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 102 μετάλλια στο σύνολο και πιο συγκεκριμένα 22 χρυσά, 36 αργυρά και 44 χάλκινα.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολεμικές, Χανιώτη Γιώργο Ντεσίλβα – Δεύτερος,polemikes, chanioti giorgo ntesilva – defteros