Πόλο: Επιβλητικές οι γυναίκες του ΝΟΧ (φωτο)

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη, η οποία συνεχίζει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με το Ρέθυμνο που γνώρισε τη δεύτερη ήττα του, μετά την πρεμιέρα από τη Βουλιαγμένη.

Η άνεση και η αποφασιστικότητα της ομάδας των Χανίων στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, με το δεύτερο να βρίσκει τις παίκτριες του Γ. Κατσουλάκη να κάνουν μια σωστή διαχείριση.

Ο ΝΟ Χανίων πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με σκορ 6-1 και

διαχειρίστηκε άνετα το προβάδισμα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Οι Γιαπωνέζες Ινάμπα και Καβακούτσι επιβεβαίωσαν την καλή τους κατάσταση, σκοράροντας στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση από τρία γκολ η καθεμία.

Από την πλευρά του ΝΟ Ρεθύμνου, ξεχώρισε η Ελένη Φαρμάκη με τρία γκολ.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου – Βόσικας

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-3, 3-3, 3-4

ΝΟ Ρεθύμνου (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Ζαφειράκη Α., Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη Ε., Ζαχαράκη 1, Φαρμάκη Μ. 2, Λιμπιτάκη Στ., Ζαφειράκη Μ., Σκαρπαλέζου 1, Μπερίκου, Φαρμάκη Ελ. 3, Λιμπιτάκη Αν., Φραγγελάκη, Καλλέργη, Ανυφαντάκη, Χατζημανώλη.

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Σκουμπάκη 1, Ινάμπα 3, Παπασηφάκη, Καβακούτσι 3, Ρουσάκη, Κουνδουράκη, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 3, Πάτερου 1, Λιοδάκη, Γλυνιαδάκη, Τρουλάκη, Ιγνατίου, Μπασιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα