Τι τους νοιάζουν οι πεζοί και οι τυφλοί; Το παν να έχει σκιά το αυτοκίνητο (φωτο)

Την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων που δε σέβονται το έργο που έχει γίνει στην παραλιακή των Καλυβών και κυρίως δε σέβονται πεζούς και τυφλούς, αναφέρεται ανακοίνωση του συλλόγου καταστηματαρχών και επιχειρήσεων Καλυβών.

Σε ανακοίνωσή του, o σύλλογος ζητά από τον δήμο να τοποθετήσει κολωνάκια κατά μήκος του δρόμου τα οποία θα αποτρέπουν τους ασυνείδητους οδηγούς να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους οπουδήποτε προκειμένου να βρουν σκιά.

Ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ένα έργο κόσμημα που κοσμεί το παραλιακό μέτωπο του χωριού μας και έχει αναβαθμίσει την περιοχή, κάποιοι

που επιμένουν να ζουν σε άλλες εποχές, έχουν βαλθεί να μειώσουν την αξία του. Για να μην παρκάρουν μερικά μέτρα πιο πέρα σε μια έκταση για πάρκινγκ και μάλιστα δωρεάν, και λίγα μέτρα από τη θάλασσα, και για να βάζουν τα αυτοκίνητα τους στην σκιά αδιαφορούν αν υπάρχει λωρίδα πεζών και τυφλών.

Οι καταστηματάρχες δεχόμαστε έντονα παράπονα από τους τουρίστες, υπάρχει προβληματισμός με αυτούς που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη περιοχή παρκάροντας στη λωρίδα των τυφλών και μάλιστα κάποιες φορές προχωρούν και στην αφαίρεση των υπαρχόντων κολωνακίων που έχουν τοποθετηθεί από την περσινή περίοδο χωρίς μέχρι και σήμερα ο Δήμος να έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση τους.

Ο σύλλογος θα ξαναζητήσει από την δημοτική αρχή τις επόμενες μέρες να μπουν τα κολωνάκια παντού σε όλο το μήκος του δρόμου ώστε να εξαλειφθεί αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο.


Η Δημοτική κοινότητα Καλυβών έχει ενημερώσει από τη συνάντηση που είχε γίνει με το σύλλογο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, με έγγραφο στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για το πρόβλημα με τα κολωνάκια αλλά και την ανάγκη για φωταγώγηση του παραλιακού μετώπου που είναι τόσο απαραίτητο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τι τους νοιάζουν οι πεζοί και οι τυφλοί; Το παν να έχει σκιά το αυτοκίνητο (φωτο),