Αποκάλυψη: Όταν η Μέγκαν Μάρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να βάλει τα κλάματα…

Φήμες λένε ότι Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον δεν τα πάνε πολύ καλά.Τώρα, ρεπορτάζ της Sun αποκαλύπτει τα πρώτα σημάδια της κόντρας, που είχαν ως αποτέλεσμα η Κέιτ Μίντλετον, να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ επικαλούμενο ανώνυμες πηγές από τον στενό κύκλο του παλατιού, το «ρήγμα» ανάμεσα στις δύο δούκισσες, που οφείλεται στον πολύ διαφορετικό τους χαρακτήρα, τις έχει φέρει αντιμέτωπες αρκετές φορές.

Μία

από αυτές ήταν στην πρόβα για το φόρεμα της χαριτωμένης Σάρλοτ, λίγες εβδομάδες πριν από τον πριγκιπικό γάμο.

Στην επίμαχη πρόβα, η τρίχρονη Σάρλοτ δοκίμαζε το φόρεμα που θα φορούσε ως παρανυφάκι στην τελετή, ωστόσο κάποια μικροπροβλήματα φαίνεται ότι προκάλεσαν τον εκνευρισμό της αγχωμένης νύφης. Η 37χρονη Μέγκαν, που επαναλάμβανε συνεχώς ότι ήθελε «να είναι όλα στην εντέλεια» για τον γάμο της θεώρησε ότι κάποιες απαιτήσεις που είχε διατυπώσει δεν εισακούστηκαν και αντέδρασε με ένταση.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με πηγές της Sun, ήταν να σπάσει τα νεύρα της συννυφάδας της και μητέρας της Σάρλοτ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

«Η Κέιτ είχε μόλις γεννήσει το τρίτο της παιδί και ένιωθε αρκετά ευάλωτη συναισθηματικά», ανέφερε στην εφημερίδα μία από τις πηγές της.

The post Αποκάλυψη: Όταν η Μέγκαν Μάρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να βάλει τα κλάματα… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα