Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου 2018)

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.grΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας, χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρει η ζωή και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει και ανήκει στο παρελθόν.
Θα έχετε την επιθυμία να συναντήσετε τους φίλους σας και μαζί τους, περνώντας ευχάριστα, θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα, το άγχος και τις εντάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παραγωγικότητά σας θα είναι μειωμένη αυτή τη βδομάδα εάν δεν βρίσκεστε σε άδεια και διακοπές. Με τίποτε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στους καθημερινούς σας ρυθμούς και είναι φυσικό αυτή την

εποχή. Ίσως να είναι η καλύτερη περίοδος για να αρχίσει η άδειά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.
Το διάστημα των τεσσάρων τελευταίων ημερών αυτής της βδομάδας αφυπνίζει τα συναισθήματα σας και βελτιώνει την ερωτική σας ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα της βδομάδας, θα υπερβούν κατά πολύ τα έσοδά σας. Μην παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές καταναλωτικών αγαθών. Σύντομα θα μετανιώσετε για τους χειρισμούς των χρημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διάφορες αναμνήσεις περνούν στη σκέψη σας αυτές τις μέρες επηρεάζοντας ολοκληρωτικά τον τρόπο έκφρασής σας. Η ισχυρογνωμοσύνη, είναι βέβαιο πως θα σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή ακόμη και αναβολές στην εργασία σας. Αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν θα πρέπει να δώσετε σημασία. Θεωρείτε εντελώς φυσιολογικό αυτή την εποχή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας στα πρόσωπα που σας στέκονται συνεχώς δίπλα σας και μην σας πιάνουν αδικαιολόγητες φοβίες και υποψίες. Στα μέσα αυτής της βδομάδας εμφανίζεστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση και προσπαθείτε να καταλάβετε τις διαθέσεις του αγαπημένου σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν στα τέλη της βδομάδας. Πολλοί από εσάς θα ξοδέψουν μέρος των χρημάτων τους σε αγορές καταναλωτικών αγαθών θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Εκμεταλλευτείτε τις διακοπές σας για ξεκούραση και διασκεδάστε στους γνωστούς σας ρυθμούς. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Η ιδιαίτερα φιλική στάση κάποιων θα βοηθήσει σημαντικά τις σχέσεις σας μαζί τους. Το Σαββατοκύριακο σας επιφυλάσσει ευχάριστες μετακινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα έχετε την ικανότητα να λύσετε τα επαγγελματικά προβλήματα που θα προκύψουν μόνοι σας. Τώρα, θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές, γνωρίζοντας πως η επιτυχία απαιτεί μεγαλύτερες προσπάθειες εκ μέρους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εάν είσθε αδέσμευτοι δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό. Η αισθηματική ευφορία των ημερών θα οδηγήσει τους περισσότερους Δίδυμους σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η βδομάδα αυτή αποτελείται ο μέρες εξόδων και απρόσμενων δαπανών που εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν άγχος στους περισσότερους του ζωδίου σας και οικονομικές αντιδικίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αναμένετε υποτονική και θέλοντας να την ενισχύσετε ίσως οδηγηθείτε σε ακατάλληλες παρέες και αγορές. Επισκεφθείτε τη θάλασσα, αλλά προφυλαχθείτε από τις καυτές ακτίνες του Ήλιου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μην μπορούν να συνεργαστούν με τους άλλους στο χώρο της δουλειάς τους και να συγκρούονται για ασήμαντα θέματα. Το διάστημα αυτό θα ευνοηθούν οι συναλλαγές σας και οι εμπορικές σας δραστηριότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ταξίδια αναψυχής στα τέλη της βδομάδας θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί και αυτό είναι απαραίτητο σε όσους από εσάς είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια ή η σχέση τους περνάει κάποια κρίση αυτή την περίοδο. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου σας στα μέσα της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απαιτούνται φίλοι μου προσπάθειες για την σταθεροποίηση των εισοδημάτων σας και σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες απ’ τις πλανητικές όψεις στις 1 και 2 Αυγούστου.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Κάτι οι καιρικές συνθήκες και κάτι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για γνωριμίες που θα σας αγγίξουν συναισθηματικά, βελτιώνουν σημαντικά τις διαθέσεις σας.
Το διάστημα αυτό όπου και αν βρεθείτε θα έχετε την υποστήριξη των άλλων στις προσπάθειές σας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί απέναντι σε προϊσταμένους και εργοδότες και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. όλα αυτά δεν σημαίνουν πως δεν θα υπάρξει ανοδική πορεία, το αντίθετο μάλιστα και ιδιαίτερα μετά τις 1/8 καθώς προβλέπεται μία ανοδική πορεία στους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ερωτικά η ζωή γίνεται τις μέρες αυτές συναρπαστική. Τις μέρες αυτές μετακινηθείτε γνωρίστε νέους ανθρώπους ανταλλάξετε τις απόψεις σας και εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες.
Η σχέση σας με τον σύντροφο ενδέχεται να συναντήσει διάφορα προβλήματα εξαιτίας της εριστικής σας διαθέσεως στα τέλη της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε αρκετά καλά επίπεδα θα κυμανθούν τα οικονομικά σας αν και κάποιες δαπάνες που εμφανίζονται στα τέλη της βδομάδας αποσταθεροποιούν το κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας αυτή τη περίοδο θα εστιαστεί σε εσάς τους ίδιους και θα νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για τις δραστηριότητές σας. Αποφύγετε να είσθε τόσο αναλυτικοί και προσεγγίστε κάποιες καταστάσεις με το συναίσθημα και όχι την ψυχρή λογική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στα προβλήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή, φέρνει στο προσκήνιο ένταση στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κρυμμένα συναισθήματα απ’ το παρελθόν και εμπειρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, δημιουργώντας σας εκδικητικές τάσεις σε άτομα που δεν σας φταιν τίποτε, αλλά κάτι σας θυμίζουν απ’ την συμπεριφορά τους.
Η σεξουαλικότητά σας, θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την εποχή, αυξάνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα σας δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες να διακριθείτε και να αυξήσετε τα κέρδη σας, αλλά είναι πιθανό να έρθετε σε προστριβή με σύντροφο και συνεργάτες για ασήμαντα θέματα.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Στις αρχές της βδομάδας αρκετοί από εσάς θα αυξήσουν τον κύκλο γνωριμιών τους. Διασκεδάστε με τους φίλους σας, ανταλλάξετε τις απόψεις σας μαζί τους και βρείτε υποστηριχτές στους προσωπικούς σας στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι προσδοκίες σας για κοινωνική και επαγγελματική άνοδο, φαίνεται πως τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Το διάστημα αυτό, θα είστε συνεργάσιμοι και παραγωγικοί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ικανότητά σας να παραδίνεστε σε βαθιά συναισθήματα είναι το κλειδί για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα σε σχέση με τα αισθηματικά σας και απομακρύνετε απ’ τη ζωή σας τα ακατάλληλα πρόσωπα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν στα τέλη της βδομάδας. Πολλοί από εσάς θα ξοδέψουν μέρος των χρημάτων τους σε αγορές καταναλωτικών αγαθών θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές εμφανίζονται στη ζωή σας κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις. Η παρουσία σας έλκει τον περίγυρο και εσείς αποσπάτε με τη στάση και τη συμπεριφορά σας κολακευτικά σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή, θα μπορέσετε να καταπιαστείτε με κάθε είδους δραστηριότητα. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας απασχόλησαν στο παρελθόν και τέλος θα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις με τους υφισταμένους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διαμέσου της παρέας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου θα γνωρίσετε άτομα που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα στη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλοί από εσάς, θα ενισχυθούν οικονομικά απ΄ τους γονείς τους αυτό το διάστημα και έτσι θα μπορέσουν με άνεση να αντεπεξέρθουν στις υποχρεώσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και κάποιες στιγμές υποχωρητικοί προκειμένου να σας αποδεχθεί το περιβάλλον.
Η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνατότητές σας, ενδέχεται να σας κάνουν υποκειμενικούς στις περισσότερες περιπτώσεις. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, ενώ αναμένονται προστριβές με τους συναδέλφους σας. Το καλύτερο θα είναι να βρίσκεστε σε άδεια.
Φροντίστε οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου να είστε ρεαλιστικοί σε σχέση με τους στόχους σας και μην αγνοείτε τη γνώμη των συνεταίρων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς θα εμφανιστούν αρκετά γοητευτικοί αυτή τη βδομάδα κατακτώντας το άτομο που κινεί το ενδιαφέρουν τους. Καθώς φαίνεται οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσουν μοναδικές στιγμές το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυξημένα προβλέπονται αυτές τις μέρες τα έξοδά σας για διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα. Φανείτε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας τις τελευταίες δύο ημέρες της βδομάδας, καθώς θα είναι εύκολο να γίνει λάθος σε βάρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι μέρες αυτές αγαπητοί μου Αιγόκεροι στρέφουν το ενδιαφέρον σας στη μεταφυσική και σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε απόμακρο. Το διάστημα αυτό σας προσφέρει μία ολοκληρωτική πνευματική ανάπτυξη μέσω αναζητήσεων και ευχάριστων εμπειριών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή, αρκετοί από εσάς θα ερευνήσουν τις ανάγκες της αγοράς για να είναι έτοιμοι τον ερχόμενο χειμώνα να αντιμετωπίσουν τον συναγωνισμό άλλων επαγγελματιών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, σας κάνουν να εκλογικεύσετε συναισθήματα και επιθυμίες. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που αποκομίσατε γύρω από περιουσιακά και οικονομικά και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για την επένδυση των κεφαλαίων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή θα απομακρυνθείτε για λίγο από τις προσωπικές σας εμπειρίες και θα ενδιαφερθείτε για τους άλλους γύρω σας.
Κρατείστε μία ανεξάρτητη στάση απέναντι στα περιστάσεις που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον.
Η περίοδος των τριών τελευταίων ημερών θα είναι ευχάριστη δίδοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με το εξωτερικό και μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες.
Τις μέρες αυτές εμφανίζεστε συνεργάσιμοι και αφήνετε τους συνεταίρους σας να πάρουν αποφάσεις παίζοντας εσείς ένα υποβοηθητικό ρόλο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο όπου σας δίνονται οι ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας να επεκτείνετε φιλικές και αισθηματικές γνωριμίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η προθυμία να συνεργαστείτε σε μια κοινή δουλειά θα ανεβάσει πολύ ψηλά το εισόδημά σας. Σε αυτό το διάστημα φροντίστε να διαπραγματευτείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε οικονομικό θέμα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μπορεί να είστε ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χειριστείτε όπως πρέπει και κάποιες καταστάσεις που θα θίξουν το συμφέρον σας.
Επικοινωνήστε με φίλους και εραστές και ξεφύγετε απ’ την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ευχάριστες βραδιές σας περιμένουν κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας ζητήματα. Ίσως να χρειαστεί αυτή τη βδομάδα να αναλάβετε επιπλέον υποθέσεις, συναδέλφων που θα βρίσκονται σε άδεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είστε σε μία περίοδο που θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να βρίσκεστε με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στις αισθηματικές σας σχέσεις.
Ο περισσός ενθουσιασμός σας και η γενναιοδωρία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς φαίνεται θα μπορέσετε να συνάψετε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες αυτή τη βδομάδα που αργότερα θα σας αποδώσουν κέρδος.

The post Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου 2018) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα